Een efficiënte, op AI gebaseerde marketing en sales afdeling: nieuwigheden binnen Microsoft Dynamics 365

Neem op dinsdag 14 maart deel aan de webinar rond marketing en sales. Tijdens deze webinar gaan we dieper in op de uitdagingen en hoe je deze met Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Marketing kan aanpakken. Schrijf je hier in!

Datum: dinsdag 14 maart
Tijd: 11u30 - 12u00
Digitaal

Als marketing en sales afdeling is het van belang om op een efficiënte manier samen te werken om klanten aan te trekken en te behouden. Deze afdelingen krijgen echter nog steeds te maken met uitdagingen. Veelvoorkomend is de ingewikkelde opvolging van leads en opportuniteiten en het niet kunnen onderscheiden van dringende taken en leads/opportuniteiten die jouw aandacht vereisen. Marketingafdelingen krijgen dan weer vaak te maken met een te brede boodschap naar een te breed publiek, door gebrek aan de juiste tools.

Wat als je deze uitdagingen kon aanpakken met de juiste, op AI gebaseerde oplossing?

Tijdens deze webinar gaan we dieper in op de uitdagingen en hoe je deze met Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Marketing kan aanpakken. Je krijgt enkele nieuwe functionaliteiten te zien binnen de oplossingen die jouw dagelijkse werk als sales of marketeer efficiënter maakt. Verder kom je ook te weten waar AI jou een handje kan helpen in het proces.

Schrijf je in!