Hands-on training: Tulip - augmented guidance voor frontline workers

Kom meer te weten over hoe je jouw frontline workers beter kan begeleiden met Tulip. Leer via een hands-on training hoe je zelf composable applicaties kan maken in de oplossing.

Wanneer? Woensdag 4 oktober, 10u00-15u30
Waar? Beneluxpark 7, 8500 Kortrijk
Lunch inbegrepen
Spreektaal? Engels

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden in de wereld van productie!

Het gerenommeerde Gartner® Magic Quadrant™ voor Manufacturing Execution Systems (MES) heeft onthuld dat de MES-markt een fundamentele omwenteling doormaakt. Zowel fabrikanten als leveranciers hebben het belang van flexibiliteit ingezien en zetten koers naar een geheel nieuwe benadering: composability (combineerbaarheid).

Wat betekent deze opwindende verschuiving naar composability precies? En belangrijker nog, hoe kan je dit vertalen naar een praktische oplossing voor jouw bedrijf? Ontdek het allemaal tijdens ons inspirerende evenement: 'De toekomst van MES in manufacturing - composability'.

Krijg waardevolle inzichten tijdens twee inspirerende sessies over het begeleiden van jouw frontline workers en het verbeteren van de algehele efficiëntie in jouw productieproces. Ontdek de meerwaarde die Tulip te bieden heeft en ontdek de talloze toepassingsmogelijkheden ervan. Laat je inspireren door boeiende verhalen van tevreden klanten die al hebben geprofiteerd van deze oplossing en ontdek wat Tulip voor jouw bedrijf kan betekenen tijdens een praktische sessie waar je de kans krijgt om een applicatie te bouwen!

Mis deze unieke kans niet om een voorsprong te krijgen in de competitieve wereld van productie. Schrijf je nu in voor één of voor beide sessies en laat je verrassen door de toekomst van MES met de grensverleggende oplossing van Tulip! Plaatsen zijn beperkt.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 4 oktober, 10u00 - 15u30

Waar: Beneluxpark 7, 8500 Kortrijk

Spreektaal: Engels

Lunch: inbegrepen

Agenda

10:00-12:00 | De toekomst van MES en een introductie tot Tulip

Tijdens deze sessie krijg je een diepgaand inzicht in de veelbelovende toekomst van MES en het begrip composability. We nemen je mee op een inspirerende reis, waarbij je de innovatieve oplossing van Tulip leert kennen.

Benieuwd naar wat Tulip voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat je verrassen door de meerwaarde die deze oplossing te bieden heeft. We onthullen de geavanceerde functionaliteiten en laten je kennismaken met de grenzeloze mogelijkheden die het met zich meebrengt.

Verder krijg je enkele inspirerende toepassingen van Tulip te zien, zodat je een concreet beeld krijgt van hoe deze innovatie jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en efficiëntie naar een geheel nieuw niveau kan tillen.

13:00-15:30 | Hands-on sessie: zelf een applicatie bouwen in Tulip

Ontketen je creativiteit en bouw je eigen applicatie tijdens deze unieke sessie met Tulip!

Stel je voor: je hebt de mogelijkheid om applicaties te creëren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw frontline workers. En het beste van alles? Het is verrassend eenvoudig!

Tijdens deze exclusieve sessie krijg je de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken en je eigen applicatie te bouwen in Tulip. Je ontdekt er de intuïtieve interface en de gebruiksvriendelijkheid die Tulip te bieden heeft. Met slechts een paar klikken en zonder enige programmeerkennis kan je een krachtige applicatie creëren die je frontline workers ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden.