Hap-klaar (Dynamics 365)

Hapklare webinars hebben als doel onze klanten te informeren over software die men reeds in gebruik heeft en dat in een kort tijdsbestek, net voor de lunch. Hap-klaar!

Haal meer uit Dynamics 365 met Power Automate

Dinsdag 24 mei 2022

Reeds van de low-code oplossing Power Automate gehoord maar geen idee wat deze technologie kan betekenen voor jouw organisatie?

In deze hapklare aflevering toont Glenn De Block aan de hand van een concrete case hoe je een ERP proces kan verbeteren en uitbreiden met Power Automate. In deze case betrekt Glenn gebruikers die zich buiten de grenzen van de Dynamics 365 applicatie bevinden, terwijl het oorspronkelijke ERP-proces bewaakt wordt.

Vragen? Contacteer ons.

Nieuwe functionaliteiten binnen Accounts Payable processen

Woensdag 30 maart 2022

Als gebruiker van Dynamics 365 voor Finance kan je gebruik maken van enkele nieuwe processen. Tijdens deze hapklare aflevering van 20 minuten ben je opnieuw volledig up to date.

Vragen? Contacteer ons.

De laatste nieuwe Dynamics 365 functies, uitgelicht

Donderdag 23 december 2021

Patrik Luka toont je de belangrijkste nieuwigheden in Release Wave 2 voor Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management. Welke functionaliteiten werden de laatste maanden toegevoegd aan het D365 platform? Wij selecteerden de meest relevante voor jouw business en lichten ze toe.

Vragen? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte!