All about people

Het is onze ambitie om onze medewerkers in staat te stellen de beste te worden in wat ze doen. Om hen te helpen groeien, wat een oneindige reis is. Laten we succes vieren, onze kennis delen en gemeenschappen opbouwen, want uiteindelijk... draait het allemaal om mensen.

#9Aheroes

Samen maken we echt het verschil voor onze klanten. Het beschrijft ons DNA - #OurD9A - en wie we willen zijn, niet alleen vandaag, maar ook morgen. We hebben een unieke, diverse, actiegerichte gemeenschap van fantastische consultants. Onze expertise is ongezien in de markt. Elke dag verenigen we business & IT naadloos, dagen we de status quo uit en gaan we net dat stapje verder om magie te creëren voor onze klanten.

Start jouw carrière bij 9altitudes

9altitudes biedt een compleet opleidingsprogramma voor jonge starters, zodat je je weg kunt vinden in onze wereld met de meest ervaren experts aan je zijde. We willen je graag laten proeven van het consultancy-leven! Dat kan in de eerste plaats via onze Young Potentials Academy, die elk jaar plaatsvindt.

→ Reik naar de sterren in onze Young Potentials Academy


Of

Breng je carrière naar nieuwe hoogtes

Ervaring binnen de sector is een plus om je carrière bij ons te starten, maar het is absoluut geen must. Door de interne opleidingsmogelijkheden hebben we een traject voor iedereen met de juiste instelling, motivatie en leergierigheid. Het enthousiasme breng je zelf, maar we werken samen aan je kennis en kunde.

→ Ontdek onze vacatures

Thinking global.
Acting local.

We hebben meer dan 700 collega's in dienst en zijn actief in meer dan 6 verschillende landen. Het behoud van onze lokale en familie D9A blijft zeer belangrijk voor ons.

9altitudes is ontstaan uit een integratie van verschillende sterke lokale spelers, elk met een specifieke en succesvolle aanpak. Door deze lokale entiteiten met elkaar te verbinden, vergroten we de expertise en knowhow van onze organisatie, maar zijn we in staat om aandacht te blijven besteden aan de lokale verankering en regionale aanpak.

9altitudes heeft een set van gemeenschappelijke waarden en samen bereiken we nieuwe hoogten door expertise te delen, van elkaar te leren, samen te werken, successen te delen en te groeien. Als groep bieden we een kader voor de regio's, maar het echte werk vindt natuurlijk plaats op de lokale markten - Think global, Act local.


Young Potentials Academy
Aim for the stars!

Attitudes waar wij in geloven

All about people

We care. We moedigen diversiteit aan en respecteren elkaar. We genieten evenveel van de reis als van de bestemming.

Samen maken we het verschil.

Active conversations

Wij denken graag vooruit en dagen uit voordat we tot uitvoering overgaan.

Wij adviseren onze cliënten om samen de juiste beslissingen te nemen en helpen hen stap voor stap.

Awesome clients

Voordat we beginnen met automatiseren, luisteren we eerst. We willen onze klanten en hun business begrijpen.

Door onze expertise op een persoonlijk niveau toe te voegen, krijgen we de beste samenwerkingen, gebouwd op vertrouwen.

Applied Expertise

Wij geloven in continu leren en delen graag onze kennis.

Wij leveren waarde door de bedrijfsprocessen van onze klanten toekomstbestendig te maken.

Action oriented people

Omdat we een proces beginnen met het resultaat voor ogen.

We zeggen wat we denken omdat we weten waar we over praten en willen leveren.

Bubbles.

We hebben meer dan 700 collega's in dienst en zijn actief in 6 verschillende Europese landen, maar het behouden van ons lokale en "familie" D9A blijft erg belangrijk voor ons. Elke held heeft behoefte aan verbinding, daarom organiseren we regelmatig internationale en nationale inspiratiesessies, familiedagen & teambuildings. 9altitudes brengt mensen samen, waar je ook bent.

Kortrijk, België

Amsterdam, Nederland

Skanderborg, Denemarken

Blijf op de hoogte!