Round table event: Connected Field Service

Start de digitale transformatie van jouw field service organisatie. Door gebruik te maken van het Microsoft Dynamics 365 platform verrijkt met 9A Field Service IP maak je een jump-start en ben jij klaar om de verwachtingen van jouw organisatie en jouw klanten in te vullen! Schrijf je in voor dit exclusieve ronde tafel evenement!

Wij nodigen je uit om plaats te nemen aan onze ronde tafel om samen met ons in gesprek te gaan over hoe je met Microsoft en 9altitudes jouw persoonlijke ambities en deze van jouw organisatie kunt realiseren. Laat je inspireren door de baanbrekende functionaliteit binnen Dynamics 365 for Field Service in combinatie met de marktkennis en best practices van 9altitudes.

Met deze Microsoft technologie kan je proactief en preventief onderhoud bieden en zo de klantentevredenheid, first time fix en de productiviteit van jouw Field Service Team blijvend verbeteren.

Waarom mag je als Field Service thought leader deze sessie niet missen?

Deze ronde tafel is op maat samengesteld voor managementprofielen binnen Field Service afdelingen. Krijg best practices binnen Field Service mee en wissel ervaringen en ideeën uit met de andere aanwezigen.

Krijg een exclusieve kijk in het Microsoft Technology Center waar je door middel van live cases inzichten krijgt in wat mogelijk is binnen onder andere Field Service. Normaliter is het MTC enkel toegankelijk voor een selecte groep van Microsoft klanten, waar ze samen in co-creatie gaan rond allerlei demo scenario's. Microsoft heeft zijn deuren exclusief voor 9altitudes en jou opengesteld.  Schrijf snel in want plaatsen zijn beperkt tot maximaal 10 deelnemers.

Informatie

Datum: donderdag 16 maart 2023
Tijd: 12:30 - 17:00
Adres: Passport Building - Luchthaven Brussel Nationaal 1K, 1930 Zaventem

Het evenement vindt plaats bij Microsoft België.

Agenda

12:30: lunch bij Microsoft
13:30 – 17:00:

  • De toekomst van Field Service en 'the Industrial Metaverse' vanuit het perspectief van Microsoft
  • Een efficiënte Field Service afdeling heeft de juiste tools voorhanden - enkele toepassingen bij soortgelijke bedrijven
  • Ontdek de 9A Connected Field Service use case in het MTC - van een storing op een graafmachine door middel van IoT sensoren tot ondersteuning van de servicetechnieker via AR/VR en remote assist
  • De belangrijkste uitdagingen van Field Service afdelingen vandaag en waar zitten de groeikansen? – een ronde tafel discussie