Dynamics 365 Field Service

Met Dynamics 365 Field Service ben en blijf je proactief bij het beheren van serviceactiviteiten op afstand met buitendienstmiddelen. Het helpt je een efficiëntere en meer winstgevende serviceafdeling te runnen. Met het platform kun je tijd, schema's, klantroutes en rapporten beheren, gebaseerd op service intervallen en beschikbare middelen. Dit optimaliseert het werkproces voor werknemers en verhoogt de communicatie en service naar klanten.

Optimaliseer routines en verbeter de service

Hoe reageren je buitendienstmedewerkers als je hen alles geeft wat ze nodig hebben met één druk op de knop?

Buitendienstmedewerkers zijn je belangrijkste troef naar je klanten toe. Door hun routines te optimaliseren met minder papierwerk en nieuwe digitale oplossingen, minimaliseer je fouten en verbeter je de service naar klanten toe.

Die druk op de knop maak je met Microsoft Dynamics 365 Field Service.

Blijf proactief, met digitale inzichten

Stroomlijn workflows en communicatie naar zowel je interne als externe klanten en blijf proactief in het onderhouden van de installaties - zo kunnen jij en je buitendienstmedewerkers slimmer werken en kosten besparen.

Gegevens van installaties en buitendienstmedewerkers worden eenvoudig gecombineerd, wat de beste basis is voor het berekenen van service-intervallen.

Blijf de concurrentie voor met een verhoogde en nauwkeurige communicatie met je klanten, wanneer gegevens en voorspellingen een volledig overzicht geven van de komende taken en routes.

Digitale integraties met augmented reality apparaten houden documentaties bij, terwijl externe medewerkers de installaties kunnen onderhouden onder begeleiding van gecentraliseerde back-office technici.

Dynamics 365 Field Service

Door Dynamics 365 Field Service te integreren in je bestaande bedrijfssystemen, creëer je een digitale rode draad in je digitalisering. Door het delen en verrijken van de gegevens, krijg je het beste overzicht van jouw dienstverlening.

Kickstart

Kickstart de setup en onboarding, met ons vereenvoudigde implementatieproces, gebaseerd op talrijke installaties.

Integreren

Klanten krijgen een betere ervaring met de dienstverlening omdat afspraken, tijdregistraties, facturering en klantinformatie altijd up-to-date zijn.

Verbinden

Verbind gegevens van IoT-sensoren, AR/VR-apparaten en andere gegevensbronnen - rechtstreeks in het field service-systeem en volg documentatie, service-intervallen, enz.

Digitalisering

Laat je manuele proces digitaliseren. Zo verminder je de kans op fouten en houd je overzicht over je gegevens en documenten. Monteurs in het veld krijgen tijdens het servicebezoek bij de klant een digitale sign-off.

Jouw directe contactpersoon

Ben je geïnteresseerd in onze oplossing voor Microsoft Dynamics 365 Field Service en wil je meer informatie of eens vrijblijvend van gedachten wisselen, neem dan gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte!