Cookiepolitik

1. Generelt

1. Denne cookiepolitik ("Cookiepolitik") regulerer behandlingen af ​​dine personlige data som en del af din brug af vores hjemmeside ("Hjemmesiden"). Denne behandling udføres af Sunrise Holding NV som dataansvarlig, med registreret kontor i Beneluxpark 7 8500 Kortrijk ("vi", "vores"), opført hos CBE (Crossroads Bank for Enterprises) under nummer BE 0731.679.017 i overensstemmelse med gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

2. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den, og som indeholder visse oplysninger, som nogle gange omfatter personlige data. De kan ikke indeholde virus.Når du bruger vores hjemmeside og/eller tjenester, indsamler og behandler vi også andre personoplysninger ved hjælp af cookies og lignende teknologier. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere. Som forklaret i denne cookiepolitik kan du til enhver tid ændre dine cookie-præferencer.

Vi forbeholder os retten til at ændre, supplere eller erstatte denne cookiepolitik fra tid til anden. Du vil blive gjort opmærksom på sådanne ændringer, tilføjelser til eller udskiftninger gennem vores hjemmeside, og dit fornyede samtykke vil blive bedt om, hvis det er nødvendigt.


2. Hvilke cookies og hvorfor?

1. Når du besøger og/eller bruger vores hjemmeside, placerer vi cookies eller lignende teknologier, som vi bruger til at indsamle og behandle personoplysninger om dig. Sådanne cookies og lignende teknologier består af følgende:

Navn Type Formål Opbevaringsperiode
_ga Analytics Indeholder en unik identifikator, der bruges af Google Analytics til at bestemme, at to forskellige hits tilhører den samme bruger på tværs af browsersessioner. 730 dage
_gid Analytics Indeholder en unik identifikator, der bruges af Google Analytics til at bestemme, at to forskellige hits tilhører den samme bruger på tværs af browsersessioner. 1 dag
_dc_gtm_UA-* Targeting Bruges til at hjælpe med at identificere de besøgende efter enten alder, køn eller interesser af DoubleClick – Google Tag Manager. 1 minut

2. Du kan forhindre cookies i at blive gemt eller fjerne allerede gemte cookies ved at justere indstillingerne i din browser. Husk, at deaktivering af cookies, når du besøger webstedet, kan medføre, at nogle eller alle funktionerne på webstedet ikke fungerer korrekt. Du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.




3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos 9altitudes Danmark A/S, skal du rette henvendelse på info@9altitudes.com eller telefon +45 87 35 77 77. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Læs mere om cookielovgivningen hos Erhvervsstyrelsen.

Eller læs mere om vores behandling af personoplysninger i 9altitudes privatlivspolitik.


4. Version

Sidst opdateret 01 september 2022

Vi holder dig opdateret

Nyhedsmail
Tak for din henvendelse
Something went wrong