Webinars/events

Schrijf je in op relevante webinars of ontmoet ons op een beurs in jouw buurt. 

Event: Hoe kan je jouw dealernetwerk en klantenrelaties beter beheren in een B2B2C model?

Dinsdag 27 juni 2023, Kortrijk

Dit event is bedoeld om experts uit de branche samen te brengen om de uitdagingen en kansen van B2B2C-verkoop aan te pakken en hoe Microsoft Dynamics 365 je kan helpen jouw dealernetwerk en klantrelaties beter te beheren.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De inzet van Dynamics 365 Marketing voor het genereren en opvolgen van leads.
  • Het certificeren van jouw dealers en het opvolgen daarvan.
  • Jouw dealerkanaal vergroten en het registreren en distribueren van leads in jouw partnerkanaal via Dynamics 365 Sales.
  • Kom in contact met de klant van jouw klant via B2B2C strategieën zoals bijvoorbeeld extended warranty en hoe om te gaan met Customer Service scenario’s in deze situatie.
  • En het registreren van storingen en installaties met Dynamics 365 Field Service en het uitzetten en bewaken van werkorders in jouw partnerkanaal

Summerclass BI

Woensdag 5 juli, Kortrijk

Elk bedrijf heeft baat bij een rapporteringstool die alle gegevens consolideert en inzichtelijk maakt. Een tool waar je als gebruiker op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier rapporten kan samenstellen en consulteren. De BI-oplossing 9A Smart Insights biedt jou die mogelijkheden. Ontdek wat mogelijk is met deze oplossing tijdens de BI Summerclass.

Tijdens deze Summerclass zal je meer te weten komen over BI en wat het juist inhoudt, gevolgd door een hands-on training in de BI-oplossing 9A Smart Insights. In de namiddag zal je de kans krijgen om zelf een eigen dashboard te maken en deze te presenteren. Zo krijgt je in één dag een zicht op de mogelijkheden van de BI-oplossing en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf.

Agenda

09:30-10:00 | Business Intelligence & 9A Smart Insights
10:00-12:00 | Power BI – Basics & Datamodel
12:00-13:00 | Lunch (inbegrepen)
13:00-16:00 | Casus & presentatie

Webinar: Het hoofd bieden aan de gevolgen van de inflatie met IIoT

Donderdag 1 juni 2023

Tijdens deze webinar gaan we dieper in op de gevolgen van inflatie voor productiebedrijven, wat de mogelijke tegenacties zijn en hoe je door middel van Industrial Internet of Things (IIoT) overbodige kosten kan detecteren in jouw productielijn om ze zo te elimineren.

Ben je op de hoogte van alle machinestilstanden, ook de microstops, binnen jouw productiehal? En is jouw productkwaliteit altijd optimaal, of beïnvloeden sommige processen in de productielijn soms de kwaliteit van jouw product?

Kom tijdens deze webinar aan de hand van een demo te weten hoe de 9altitudes IIoT-oplossing 9A Connected Factory & Insights een antwoord kan bieden op bovenstaande vraagstellingen.

PLM als hoeksteen voor jouw productiebedrijf - Digitale continuïteit

Woensdag 24 mei 8u30-12u30, Kortrijk

Werk je bij een productiebedrijf die op zoek is naar een PLM-systeem of wil je de mogelijkheden verder ontdekken? Schrijf je dan zeker in voor deze PLM sessie.

Tijdens deze sessie ontdek je hoe een PLM-systeem als hoeksteen kan dienen binnen jouw productiebedrijf. PLM biedt voordelen, niet alleen voor de productieafdeling, maar ook voor engineering, inkoop, service,...

Je komt er te weten hoe je PLM kan inzetten rond innovatie en hoe PLM kan zorgen voor een snellere time-to-market en geoptimaliseerde kosten. Verder geven we ook mee wat de integratiemogelijkheden zijn met andere systemen binnen jouw bedrijf om te eindigen met het belang van PLM binnen field service.

Als live case brengen we verder de Tobroco case binnen het 9altitudes Experience Center.

Schrijf je in voor deze gratis sessie en laat je inspireren door de mogelijkheden van een PLM-systeem.

Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

DIT EVENT IS AFGELOPEN

Webinar: Til je rapportering naar een hoger niveau: 9A Smart Insights

Dinsdag 7 maart, 15u-16u

Wij nodigen jou uit om op dinsdag 7 maart de webinar rond 'Til je rapportering naar een hoger niveau: 9A Smart Insights' te volgen.

Tijdens de webinar kom je te weten hoe de BI-oplossing 9A Smart Insights een antwoord kan bieden op uitdagingen zoals kostenbesparingen en de war on talent. Verder ontdek je ook welke diepgaande inzichten je in de Power BI tool kan verkrijgen.

DEZE WEBINAR IS AFGELOPEN

Webinar: Een efficiënte, op AI gebaseerde marketing en sales afdeling: nieuwigheden binnen Microsoft Dynamics 365

Donderdag 14 maart, 11u30-12u

Neem op dinsdag 14 maart deel aan de webinar rond marketing en sales. Tijdens deze webinar gaan we dieper in op de uitdagingen en hoe je deze met Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Marketingkan aanpakken.

Tijdens deze webinar gaan we dieper in op de uitdagingen voor sales en marketing en hoe je deze met Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Marketing kan aanpakken.

DEZE WEBINAR IS AFGELOPEN

Round table event: Connected Field Service

Donderdag 16 maart 2023, Brussel

Start de digitale transformatie van jouw field service organisatie. Door gebruik te maken van het Microsoft Dynamics 365 platform verrijkt met 9A Field Service IP maak je een jump-start en ben jij klaar om de verwachtingen van jouw organisatie en jouw klanten in te vullen! Schrijf je in voor dit exclusieve ronde tafel evenement!

Deze ronde tafel is op maat samengesteld voor managementprofielen binnen Field Service afdelingen. Krijg best practices binnen Field Service mee en wissel ervaringen en ideeën uit met de andere aanwezigen.

DIT EVENT IS AFGELOPEN