Webinars/events

Schrijf je in op relevante webinars of ontmoet ons op een beurs in jouw buurt. 

September 2022

Bezoek ons op het PTC/User Benelux event

Als gebruiker kan je een vol programma verwachten met vele lezingen met aandacht voor de volgende onderwerpen. Ook 9altitudes zal enkele keynotes en workshops geven. 

PTC Overview
Creo 9
Windchill updates
Model Based Definition
Thingworx Navigate
AR Vuforia
Design for Additive Manufacturing
Generative Design


Naast de verschillende sprekerslots kan je doorheen de dag de plenaire ruimte bezoeken, waar ook wij aanwezig zullen zijn. We zien je graag tegemoet op onze stand!

Oktober 2022

Bezoek ons op de ABISS beurs

ABISS 2022 is het Belgische netwerk- en congresplatform voor industriële organisaties en productiebedrijven die welbepaalde, meerdere of het geheel van bedrijfsprocessen willen digitaliseren, connecteren, automatiseren en integreren. Op ABISS vind je een 80-tal bedrijven gespecialiseerd in het ontwikkelen van specifieke software, apps, consultancy en diensten. Deze moeten processen zoals engineering, productie, planning, maintenance, kwaliteitscontrole, assetmanagement, logistiek, aftersales, etc… digitaal, performanter, mobiel en geconnecteerd maken om zo sneller, slimmer en competitiever te produceren.

Naast de verschillende exposanten krijg je ook toegang tot 14 hands-on cases, de Expert Classes, gebracht door ervaren keynote sprekers.

Bezoek ons op stand 37B en kom meer te weten over Industrial IoT en hoe je op korte termijn inzichten kan verkrijgen van jouw machines op de fabrieksvloer.