Webinars/events

Schrijf je in op relevante webinars of ontmoet ons op een beurs in jouw buurt. 

Opkomende webinars en events

Webinars on demand

Archief

Webinar
De toekomst van productie: geautomatiseerde workflow van engineering naar productie

Tijdens deze webinar krijg je meer inzichten in het belang van een geautomatiseerde flow van productinformatie van engineering naar productie. Kom ook te weten waarom fabrikant Dezeure resoluut kiest voor een geïntegreerde engineering, productie en supply chain afdeling.

Webinar
De nieuwigheden binnen Creo 11

Schrijf je in voor de webinar rond Creo 11 en ontdek de nieuwe functies en toevoegingen van Creo.

Round Table - 28 maart 2024
Copilot in Dynamics 365 Customer Engagement

Wij nodigen je uit om samen met ons in gesprek te gaan over hoe Copilot, Microsoft en 9altitudes jouw Customer Engagement naar nieuwe hoogtes brengt! Laat je tijdens deze sessie inspireren door de baanbrekende functionaliteiten van Copilot binnen de voornaamste CRM-domeinen: Marketing, Sales, Customer Service en Field Service.

Beurs 20 – 21 Maart 2024
Maintenance 2024

De plek voor productiegericht onderhoud. Verken innovatieve oplossingen voor de digitale transformatie van jouw productieprocessen! Breng een bezoek aan onze stand @Software Digitalization Plaza en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij de digitale transformatie van jouw productieonderhoud.

Beurs - donderdag 14 maart
Supply Chain Innovations

Op donderdag 14 maart vindt de jaarlijkse Supply Chain Innovations beurs plaats in Antwerpen. Voor deze editie wordt er dieper ingegaan op innovatie binnen de industrie, groothandel en retail. Kom ons bezoeken op stand 52 en ontdek het verhaal van Pollet Group rond hun digitalisatietraject.

Webinar - 18 maart 2024
Intro to Mathcad Prime

Are you ready to enter the digital engineering notebook to perform your calculations and manage your design intent? Do you want to gain practical insight in Mathcad Prime and how you can work with the software in your company? Register for the Intro to Mathcad Prime webinar on March 18th at 09:30am.

Event
Winterclass BI

Kom meer te weten over BI en wat het juist inhoudt tijdens de Winterclass BI. Leer via een hands-on training de BI-oplossing 9A Smart Insights kennen.

Webinar
Hoe LucaNet Pollet Water Group helpt in hun management rapportage

Ontdek het CPM-traject van Pollet Water Group: van initiële uitdagingen in de rapporteringsstructuur tot de succesvolle implementatie en fine-tuning van LucaNet. Arne Lambrecht (Pollet Water Group) en Anthony Devreese (9altitudes) delen het verhaal en toekomstige projecten in dit webinar.

Webinar
Boost jouw bedrijfsproces van verkoop tot productie: CPQ binnen de digitale rode draad

Krijg inzicht in hoe CPQ het volledige proces van creatie van een offerte tot en met het beschikbaar maken van productie Bill of Materials kan ondersteunen.

Webinar
Building a meaningful data cloud

Ontdek hoe je een zinvolle data cloud voor productie kan bouwen. In deze sessie duikt onze expert in het onderwerp: "How to build a meaningful data cloud for manufacturing".

Webinar
Intro tot Mathcad Prime

Ben je klaar om het digitale engineering notebook te betreden, je berekeningen uit te voeren en je ontwerpintentie te beheren? Wil je praktisch inzicht krijgen in Mathcad Prime en hoe je in jouw bedrijf met de software kan werken? Lees hieronder meer en schrijf je in!

Beurs
Abiss 2023: The next intersection 4 innovative industrial interconnection

Kom naar de Abiss beurs en bezoek ons op stand 63. Deze editie staat in het teken van digital, smart & connected industry.

Webinar
Optimaliseer jouw fabrieksvloer - Leer alles over OEE en gegevensgestuurde inzichten

Tijdens deze webinar gaan we dieper in op het begrip OEE en wat het exact inhoudt, verder krijg je te zien hoe Industrial Internet of Things jouw bedrijf kan helpen om op een efficiënte en op data gestuurde manier OEE te berekenen binnen jouw bedrijf. Zo kan je jouw fabrieksvloer optimaliseren en uiteindelijk de OEE verbeteren.

Webinar
De toekomst van MES in de maakindustrie

Kom te weten wat de toekomst van Manufacturing Execution Systems (MES) is en wat de verschuiving naar combineerbaarheid betekent voor jouw bedrijf.

Event
Summerclass BI

Kom meer te weten over BI en wat het juist inhoudt tijdens de Summerclass BI. Leer via een hands-on training de BI-oplossing 9A Smart Insights kennen.

Event
Hoe kan je jouw dealernetwerk en klantenrelaties beter beheren in een B2B2C model?

Kom te weten hoe je de uitdagingen en kansen van B2B2C-verkoop kan aanpakken en hoe Microsoft Dynamics 365 je kan helpen jouw dealernetwerk en klantrelaties beter te beheren.

Webinar
Het hoofd bieden aan de gevolgen van de inflatie met IIoT

Kom te weten hoe je de gevolgen van de inflatie, zoals kostenstijgingen kan tegengaan met IIoT.

Event
PLM als hoeksteen voor jouw productiebedrijf - Digitale continuïteit

Kom te weten wat PLM kan betekenen binnen jouw bedrijf en schrijf je in voor de sessie: 'PLM als hoeksteen voor jouw productiebedrijf - Digitale continuïteit'.

Webinar
Til je rapportering naar een hoger niveau: 9A Smart Insights

Kom te weten hoe de BI-oplossing 9A Smart Insights een antwoord kan bieden op uitdagingen zoals kostenbesparingen en de war on talent.

Event
Connected Field Service

Kom te weten wat de best practices binnen Field Service zijn en wissel ervaringen en ideeën uit met de andere aanwezigen tijdens dit event.

Webinar
Een efficiënte, op AI gebaseerde marketing en sales afdeling: nieuwigheden binnen Microsoft Dynamics 365

Kom te weten wat de uitdagingen voor sales en marketing zijn en hoe je deze met Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Marketing kan aanpakken.