Over 9altitudes

Als een Europese end-to-end partner bereiken wij jouw doelen, gedreven door geïnspireerd denken. Waar teams en hun kennis worden samengebracht om waarde te leveren die verder reikt dan expertise alleen. Samen naar nieuwe hoogten.


Lifting your business to new heights...

9altitudes zoekt het evenwicht tussen technologie en empathie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken. Digitale bedrijfstransformatie, dat is wat we doen. Met bewezen platformen, de allerbeste brancheoplossingen en best practices in bedrijfsprocessen.

... for a better digital tomorrow

+35

jaar ervaring

+1800

tevreden klanten

+700

geweldige collega's

7

landen met lokale aanwezigheid

All about people

Kom bij onze 9A familie en wordt deel van het verhaal.

Lees meer over 9altitudes:

Laatste nieuws over 9altitudes:

A group of experienced companies with proven track record

Step by step.
Side by side.

Een succesvolle digitale transformatie gaat verder dan technologie, terwijl technologie de basis blijft voor een betere digitale toekomst. Dankzij expertise en pragmatisme begeleiden wij jouw organisatie bij jouw digitale bedrijfstransformatie.

Acting global,
thinking local.

Ondersteund door de internationale investeringsmaatschappij Waterland werden in februari 2021 voor het eerst nieuwe overnames aangekondigd, waaronder de nieuwe groepsnaam '9altitudes'. 9altitudes is een Europese speler die bestaat uit bedrijven die hetzelfde DNA delen en dit op lokaal niveau vertalen naar de klant en zijn behoeften. Een platform voor groei met wederzijdse kruisbestuiving.

Act global, Think local.

Een uniek "can do"-ecosysteem van ondernemende bedrijven die hetzelfde DNA delen en elkaars best practices uitwisselen.

Blijf op de hoogte!