9altitudes en Transition Technologies PSC bundelen hun krachten

  • 06/10/2022

9altitudes en Transition Technologies PSC (TT PSC), beide partners van PTC, bundelen hun krachten in een samenwerkingsovereenkomst om hun impact op de digitaal transformerende industrie te vergroten met een snel groeiende behoefte aan PTC-oplossingen.

Deze samenwerkingsovereenkomst past perfect in de strategie van beide groepen, die beschikken over complementaire sectorexpertise en een gemeenschappelijk DNA. TT PSC en 9altitudes hebben een diepgaande expertise in de industrie en de PLM-oplossing Windchill van PTC. Dit partnership komt als een logische volgende stap na de succesvolle samenwerking bij eerdere projecten.

Onze consultants zullen hun vaardigheden combineren om tegemoet te komen aan de klantenbehoeften op het gebied van verkoop, presales en delivery, terwijl de klanten de contacten met hun respectieve partnerbedrijven zullen behouden. Dit partnership is van toepassing in België, Nederland en Frankrijk.

- "We zijn erg trots op dit partnership en er zijn enorme synergieën tussen onze bedrijven. We delen dezelfde visie om zaken aan te sturen op een manier die niet alleen voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs overtreft door hun digitale transformatie te bewerkstelligen met PTC-technologieën", zegt Jean-Pierre Tirault, CSO en Managing Director, TT PSC France.

- "Doorlooptijden van componenten, productvariabiliteit en stijgende productie- en energiekosten zijn veelvoorkomende uitdagingen in de productie-industrie. Door onze PLM-expertise en consultants te bundelen, kunnen we onze klanten helpen deze uitdagingen te overwinnen, snel te schalen en samen nieuwe hoogten te bereiken", aldus Wesley Vandewalle, Corporate Business Director Engineering & Smart Factory 9altitudes.

Blijf op de hoogte!