AR oplossingen

Augmented Reality (AR) is niet perse de eerste prioriteit bij het ontwikkelen van jouw organisatie, maar misschien zou dat wel moeten. Want AR kan op veel verschillende manieren worden gebruikt - en kan een belangrijk hulpmiddel worden in jouw organisatie.

Profiteer van talloze mogelijkheden met Augmented Reality

Augmented Reality laat de gebruiker wat hij ziet combineren met data. Het maakt niet uit of de gebruiker smart glasses, een tablet of zelfs een mobiele telefoon gebruikt, AR kan de gebruiker informatie geven die hem kan helpen in allerlei verschillende situaties.

AR kan bijvoorbeeld gebruikt worden in trainingssituaties, ter assistentie van een onderhoudstechnicus of zelfs in het verkoopproces om een potentiële klant te laten zien hoe een grote industriële machine eruit zou zien in hun bedrijf.

De voordelen van AR

Samenwerking verbeteren
Met Augmented Reality kan je de samenwerking verbeteren, bijvoorbeeld tussen afdelingen of landen. Een junior technieker kan op locatie hulp krijgen van een hoogopgeleide technicus op kantoor voor het onderhoud van een bepaald apparaat.
Begeleid de werknemer
AR kan ook worden gebruikt om handleidingen voor werknemers te maken. AR-gebaseerde werkinstructies kunnen ervoor zorgen dat werknemers de voorgeschreven veiligheids- en wettelijke richtlijnen volgen, waardoor hun veiligheid wordt gegarandeerd.
Duurzaam
AR beperkt de tijd die experts nodig hebben om technici in het veld te helpen en voorkomt dat er grote gedrukte handleidingen nodig zijn.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief