sectoren & domeinen

Discrete productie

De productie industrie is constant in beweging en de marktomstandigheden veranderen voortdurend. Deze marktomstandigheden vertalen zich naar diverse gevolgen voor productiebedrijven, afhankelijk van hoe ze opereren. Hierdoor ontstaan er veel verschillende paden om jouw einddoel, de top van de berg, te bereiken. Wij kunnen jou helpen om dat pad vorm te geven.

Wat vandaag uitstekend is, kan morgen niet meer goed zijn

De verwachtingen van de klant nemen voortdurend toe en jouw bedrijf moet mee evolueren. Of je je nu onderscheidt op het gebied van customer intimacy, productleiderschap of operationele uitmuntendheid, jouw onderscheidende factor van vandaag loopt het risico een marktstandaard van morgen te zijn.

Veel voorkomende uitdagingen binnen discrete productie:

Klimaatverandering leidt tot een wereldwijde verschuiving in duurzaamheid
Steeds complexere producten en aanzienlijke kostenstijging
Steeds hogere verwachtingen van klanten
De war for talent

Verken de paden van productie

Jouw bedrijfsmodel heeft een grote invloed op de uitdagingen waar je bedrijf voor staat. Daarom moeten je technische oplossingen passen bij het bedrijf en de ondersteuning bieden die jouw organisatie nodig heeft om te groeien en te bloeien, ondanks de uitdagingen die in de toekomst op je afkomen.

De paden van de productie ontrafelen

Een digitale rode draad kan een belangrijke verandering zijn voor jouw bedrijf

Discrete productiebedrijven moeten veel specifieke uitdagingen aangaan om de uitdagingen van de wereld van morgen te trotseren. Nieuwe technologieën bieden eindeloze mogelijkheden om een pad naar Industrie 4.0 uit te stippelen. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die je kan benutten.

Verkorte time-to-market

De snelheid waarmee technologie, producten etc. evolueren neemt alleen maar toe. Daarom heeft jouw time-to-market een grote invloed op de ervaring van je klanten. Door jouw ontwerp- en productieprocessen met elkaar te verbinden kan je de time-to-market verkorten.

Steeds complexere producten

Een van de toenemende markteisen is de behoefte aan maatwerk. Dit zorgt voor meer productconfiguraties en verhoogt je complexiteit. Met een geïntegreerde set-up kan je deze complexiteit efficiënt beheren.

Nabijheid en beveiliging van de toeleveringsketen

Het kan een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste grondstoffen beschikbaar hebt en tegelijkertijd jouw voorraadniveau laag houdt. Geïntegreerde bedrijfsapplicaties ondersteunen je bij het bewaren van de balans - en informeren je wanneer een wijziging van de plannen nodig is.

Evolutie van bedrijfsmodellen

Veel productiebedrijven maken een evolutie door in hun bedrijfsmodel. Dit kan de evolutie zijn van een pay-per-use model, een grotere focus op de productie van reserveonderdelen en het aanbieden van serviceovereenkomsten.

Kostenoptimalisatie

Stijgende verwachtingen van klanten en stijgende prijzen vormen een uitdagende combinatie wanneer je de kosten onder controle wilt houden. Met de juiste tools kan je jouw ontwerp, productieprocessen en buitendienstactiviteiten aanpassen op basis van realtime inzichten. Dit helpt je om de kosten onder controle te houden.

Groene productie

De voetafdruk van jouw bedrijf wordt zowel beïnvloed door je directe als indirecte acties - hoe houd je bijvoorbeeld rekening met de CO2-voetafdruk van een grondstof in het inkoopproces? Dit is slechts één voorbeeld van situaties waarin het juiste interne systeem jouw bedrijfsprocessen moet ondersteunen.

Ontdek hoe anderen het hebben gedaan

Neem de leiding over de digitale rode draad in jouw organisatie

Geen enkel bedrijf is gelijk. Jouw bedrijf - en vooral jouw mensen - bepalen waar je je bevindt op je reis naar digitale transformatie, en wij staan klaar om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt. Of je nu strategische begeleiding nodig hebt bij je digitale transformatie of specifieke behoeften hebt rond een van je bedrijfsapplicaties, wij staan klaar om je te helpen. Wil je jouw reis een kickstart geven en veilig een nog hogere top bereiken? Geen probleem, wij staan voor jou klaar.

Duik dieper in de oplossing die je zoekt:

Budgetinschatting: wat kan je voor jouw bedrijf verwachten?

Het is onze missie om jouw klim naar de top te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat je reis soepel en met een constant gevoel van veiligheid en controle verloopt. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om een voorlopige begroting te ontvangen. Hoe? Simpel, door het invullen van deze vragenlijst. Hiermee kunnen we een inschatting maken van de noodzakelijke investering voor de uitvoering van je project en de maandelijkse kosten voor Microsoft-licenties, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring met soortgelijke projectimplementaties.

Hoewel digitale transformatieprojecten vaak complex zijn en verschillende aspecten omvatten, hebben we onze beste inspanningen geleverd om deze initiële budgetindicatie voor jou te simplificeren, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring.

We willen benadrukken dat het essentieel is dat de vragenlijst de volledige complexiteit van je zakelijke vereisten weerspiegelt, om een nauwkeurige en passende budgetinschatting te kunnen maken. Wij vragen je daarom om 5 tot 10 minuten te reserveren voor het beantwoorden van de vragen. Met jouw gedetailleerde reacties kunnen we samen de eerste stappen zetten richting een succesvolle digitale transformatie. Ons systeem zal vervolgens onmiddellijk een gepersonaliseerde offerte genereren en deze direct naar je e-mailadres versturen.

Mocht je de vragenlijst overweldigend vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen dan persoonlijk contact opnemen om alles in detail te bespreken en je van de nodige informatie te voorzien.

Ben je klaar om een persoonlijke schatting te ontvangen en een blik te werpen op jouw digitale toekomst?

Gebruik je AI in jouw productiebedrijf?

Productieprocessen genereren vaak grote hoeveelheden gegevens. Wanneer Artificiële Intelligentie (AI) wordt gebruikt om inzichten en trends in deze gegevens te krijgen, kan dit leiden tot aanzienlijke optimalisaties. Dit is slechts één voorbeeld van hoe je AI kan inzetten in jouw productiebedrijf.

Geen discrete productie? Ontdek de verschillende paden binnen productie

De manier waarop je zaken doet, heeft een enorme impact op de uitdagingen waar je voor staat. Productie is niet zomaar productie. Dus als je jezelf niet herkent in de bovenstaande uitdagingen, zit je waarschijnlijk op een ander pad.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief