CAD & PLM oplossingen

CAD (Computer-Aided Design) en PLM (Product Lifecycle Management) oplossingen zijn onmisbaar voor productie- en engineeringbedrijven, omdat ze helpen bij het optimaliseren van de ontwerp-, ontwikkelings- en productieprocessen.

Stroomlijn jouw bedrijfsprocessen en deel productgerelateerde informatie

Met PTC als platform kunnen bedrijven profiteren van toonaangevende oplossingen die zorgen voor nauwkeurigheid, efficiëntie en samenwerking gedurende de hele productlevenscyclus. De CAD- en PLM-technologieën van PTC verlagen kosten, verbeteren productkwaliteit en versnellen de time-to-market, waardoor bedrijven een voorsprong op de concurrentie hebben.

De twee oplossingen werken goed samen en door ze te combineren ontstaat een sterke link tussen de R&D-afdeling en de rest van de organisatie.

Wat zijn de voordelen voor jou als PTC-partner bij 9altitudes

Schaalbare oplossingen
Zowel Creo als Windchill bestaan uit een grote hoeveelheid functies die je kan gebruiken. Maar je kan ook klein beginnen en het gebruik van de oplossingen op je eigen tempo laten groeien.
Verhoog de samenwerking
Met Creo en Windchill wordt het eenvoudiger om samen te werken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook de samenwerking tussen afdelingen wordt gemakkelijker.
Ervaren consultants
Wij hebben speciale CAD- en PLM-teams. Ze bestaan uit ervaren consultants met vele jaren ervaring en een goed zakelijk inzicht.

Ken jij het voordeel van een PLM-oplossing?

Als je al over een CAD-oplossing beschikt, maar te veel tijd verliest aan het informeren van collega's over productupdates - bijvoorbeeld het delen van bijgewerkte documenten enz. - kijk dan eens naar onze CFO gids 'Waarom jouw productiebedrijf PLM nodig heeft'. Het oplossen van dit probleem is slechts een van de vele voordelen.

Blijf op de hoogte!