Oplossingen voor sales, marketing en service

Klantverwachtingen stijgen, daarom is het belangrijk dat je de juiste oplossingen hebt om je verkoop, klantenservice, buitendienst en marketingafdeling te ondersteunen. Een efficiënte Customer Relationship Management oplossing (CRM) is noodzakelijk voor bedrijven die hun verkoop- en serviceactiviteiten willen stroomlijnen, de klantbeleving willen verbeteren en de omzet willen laten groeien.

Geef jouw klanten de ervaring die ze verdienen en verwachten.

Inspelen op de verwachtingen van klanten is een uitdagende maar belangrijke taak. De indruk van klanten over jouw bedrijf beperkt zich niet tot één enkele ervaring met één afdeling. Met een verbonden platform zoals Dynamics 365 krijg je de tools om je medewerkers te ondersteunen en hen te helpen een geweldige ervaring te creëren voor de klant gedurende de hele custumer journey.

De intelligente technologieën van Dynamics 365 zorgen voor realtime inzichten, waardoor klanten snel en efficiënt geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Klantrelatiebeheer wordt gerealiseerd in Dynamics 365 met behulp van de volgende apps:

  • Dynamics 365 Marketing
  • Dynamics 365 Sales
  • Dynamics 365 Customer Service
  • Dynamics 365 Field Service

Dynamics 365 CE als nieuwe omgeving?

Maak betere beslissingen
Volg de prestaties op van jouw verkoop-, service- en/of marketingafdeling met een duidelijk overzicht.
Verhoog klanttevredenheid
Door alles in één systeem te volgen, zet je processen op die jouw medewerkers helpen hun drukke dag door te komen, waardoor fouten geminimaliseerd worden en geen enkele klant vergeten wordt.
Klaar voor de toekomst
Start met een ERP-oplossing die vandaag perfect aansluit op al jouw behoeftes, zonder de onzekerheid dat het systeem in de toekomst niet meer zal voldoen.

9A Field Service is een krachtige Field Service oplossing voor wie meer wil!

De Dynamics 365 CE-oplossing is krachtig, maar de oplossing kan nog beter. Met 9A Field Service krijg je een sterke Field Service oplossing die is gebaseerd op standaard Dynamics 365 Field Service en nog meer voordelen in petto heeft voor jouw organisatie.

Maak je al gebruik van Dynamics 365 Customer Engagement?

Let's take it to new heights!

Een ding is zeker, je hebt een geweldig platform! Maar benut je alle mogelijkheden? Ontdek hoe je jouw platform optimaal kan gebruiken door vandaag nog contact op te nemen met onze experts. Laat ons je helpen bij het vergroten van de waarde die je uit je bestaande oplossing haalt.

Blijf op de hoogte!