Gio Coffee

Gio Coffee is leverancier van kwaliteitskoffiemachines en koffie- en theeabonnementen. 9altitudes heeft samen met Gio Coffee een volledig digitaal platform geïmplementeerd ter ondersteuning van Marketing, Sales, Customer Service, Field Service en Finance met Microsoft Dynamics 365.

Implementatie van een
compleet digitaal platform

Gio Coffee is snel gegroeid als leverancier van kwaliteitskoffiemachines en koffie- en theeabonnementen. De focus van de organisatie is dan ook volledig gebaseerd op customer centricity en operational excellence. Het gefragmenteerde IT-landschap kon Gio Coffee niet langer ondersteunen voor de toekomst op het gebied van Sales, Customer Service, Warehouse Management, Field Service en Finance.

Daarnaast is Gio Coffee koploper als het gaat om het gebruik van nieuwe technologie zoals IoT in haar koffiemachines, waardoor proactief voorspellend onderhoud (predictive maintenance) ontstaat.

Om deze digitale transformatie van Gio Coffee te ondersteunen, was een nieuw IT business platform nodig.

Gio Coffee

Gio Coffee levert hoogwaardige koffiemachines voor zakelijk gebruik. Duurzaam en elegant, een ongekende samenstelling. "Dat betekent dat onze koffiemachines niet alleen lekkere koffie zetten. De uitstraling is altijd strak en stijlvol. Een aanwinst voor elke koffiecorner op het werk."

Een volledig digitaal platform

9altitudes heeft samen met Gio Coffee een volledig digitaal platform geïmplementeerd ter ondersteuning van Marketing, Sales, Customer Service, Field Service en Finance met Microsoft Dynamics 365.

Naast de implementatie van het genoemde platform werken we samen aan 'verbonden' koffiemachines, zeg maar Smart Connected Products / IOT, die in staat zijn om informatie te leveren over storingen en bijvoorbeeld het verbruik van koffiebonen. Met deze informatie wordt downtime geminimaliseerd en wordt koffie automatisch besteld en geleverd, zodat niemand zonder koffie komt te zitten.