Wase Werkplaats

W-Pharma investeerde 6 miljoen euro in nieuwe clean rooms en extra opslagcapaciteit. Lucas Marain, zaakvoerder bij W-Pharma laat weten waarom ze op hetzelfde moment ook voor een investering in digitalisering kozen.

Cloud-first.

Dorien Aerts, Microsoft: “Digitale transformatie gaat niet alleen om technologie. Het heeft ook te maken met het herdenken van bepaalde businessmodellen. Het gaat erom dat je herdenkt hoe mensen, data en processen met elkaar omgaan.

Er wordt ook vaak verteld dat digitale transformatie haaks staat op werkgelegenheid. Maar dat hoeft zeker zo niet te zijn. Het verhaal van Wase Werkplaats bewijst juist dat digitale transformatie hen vooruit helpt. Hun IT-partner 9altitudes heeft een operationeel, logistiek en financieel systeem opgezet bij Wase Werkplaats waardoor zij vooruitgang kunnen blijven boeken en dat ze mee kunnen in een digitale wereld.”

Onlangs investeerde W-Pharma nog 6 miljoen euro in nieuwe clean rooms en extra opslagcapaciteit. Lucas Marain, zaakvoerder bij W-Pharma laat weten waarom ze op hetzelfde moment ook voor een investering in digitalisering kozen: “We genereren zeer veel informatie en van buitenaf komt er veel informatie op ons af. Om dat goed te kunnen beheren en analyseren en uiteraard om ons bedrijf sterker te maken, hebben we die digitalisering vandaag nodig. Als je weet dat een gemiddeld kwaliteitsdossier ongeveer 70 pagina’s beslaat, en dat we hier een 100-tal orders per dag verwerken, dan is dat onmogelijk geworden als je dat niet op een digitale wijze doet.”

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 biedt je een krachtig instrument aan om verschillende processen binnen jouw bedrijf te stroomlijnen. Je bepaalt zelf met welke bedrijfsapplicaties je werkt de applicatie schaalt mee met de grootte van jouw organisatie.

"Ik kan het niet genoeg aanhalen. Dit is een veranderingsproces voor heel jouw bedrijf."

Lucas Marain

General Manager Wase Werkplaats

Blijf op de hoogte!