Power BI

Power BI is een verzameling softwareservices, apps en connectors waarmee ongerelateerde gegevensbronnen worden omgezet in samenhangende, interactieve inzichten. Creëer een datagestuurde cultuur met business intelligence voor iedereen. Stel iedereen op elk niveau van jouw organisatie in staat om zelfverzekerde beslissingen te nemen met behulp van actuele analyses.

Laat data stromen om nieuwe zakelijke hoogten te bereiken

Ben je op zoek naar inzichten in al je Microsoft Dynamics gegevens? Zet gegevens uit Microsoft Dynamics om in inzicht met standaard Power BI-dashboards en een krachtige backend met Data Warehouse Automation, Advance Analytics en een Data Hub. Maak kennis met Power BI en 9A Smart Insights.

  • Data-interpretatie in plaats van dataverzameling
  • Een datagestuurde jumpstart met de BI Content Packs
  • Altijd compatibel met de nieuwste Microsoft-stack

Functies en voordelen

Self-service

Maak gebruik van self-service analyse op bedrijfsschaal. Verminder de extra kosten, complexiteit en beveiligingsrisico's van meerdere oplossingen met een analyseplatform dat schaalbaar is van individuele personen tot de organisatie als geheel.

Resultaten

Gebruik slimme tools voor krachtige resultaten. Vind en deel zinvolle inzichten met honderden datavisualisaties, ingebouwde AI-mogelijkheden, naadloze Excel-integratie en vooraf gebouwde en aangepaste dataconnectors.

Analytics

Beveilig je gegevens met toonaangevende gegevensbeveiligingsmogelijkheden, zoals gevoeligheidsetikettering, end-to-end encryptie en real-time toegangscontrole.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief