BI oplossingen

Business Intelligence (BI) is een verzameling tools en processen waarmee organisaties gegevens kunnen verzamelen, analyseren en visualiseren om onderbouwde beslissingen te nemen. Met BI kunnen bedrijven inzicht krijgen in hun activiteiten, de efficiëntie verbeteren en groei stimuleren.

Verkrijg inzichten, onderneem actie

Met Business Intelligence-oplossingen kunnen organisaties het potentieel van hun gegevens optimaal gebruiken door een overzicht te creëren van hun activiteiten, klanten en markttrends. BI-tools stellen organisaties in staat om gegevens in real-time te verzamelen en te analyseren, waardoor inzicht wordt verkregen in klantgedrag, productprestaties en operationele efficiëntie.

Podcast
Beluister de podcast rond BI

Business Intelligence is geen nieuw begrip, maar heeft de afgelopen jaren aan belang gewonnen. Hierbij is betrouwbare en correcte data belangrijk. Ontdek het hoe en wat van Business Intelligence, de uitdagingen en wat de toekomst nog in petto heeft.

De voordelen van BI

Self-service
Maak gebruik van self-service analytics op bedrijfsniveau. Verminder de extra kosten, complexiteit en beveiligingsrisico's van meerdere oplossingen met een analyseplatform dat schaalt van individuen tot de gehele organisatie.
Resultaten
Gebruik slimme tools voor krachtige resultaten. Deel zinvolle inzichten met honderden datavisualisaties, ingebouwde AI-mogelijkheden, nauwe Excel-integratie en vooraf gemaakte en aangepaste dataconnectors.
Analytics

Houd je gegevens veilig met toonaangevende gegevensbeveiligingsmogelijkheden, waaronder gevoeligheidslabels, end-to-end versleuteling en realtime toegangscontrole.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief