9A Smart Insights

9A Smart Insights is een intelligent Data Platform dat bedrijven in staat stelt gegevensbronnen te extraheren en deze naadloos om te zetten in echte inzichten. Met vooraf ingevulde contentpakketten kun je je prestatiedashboards opzetten in uren, niet dagen.

Uitdaging, oplossing en resultaat met 9A Smart Insights

Oplossing

9A Smart Insights is een intelligent Data Platform dat bedrijven in staat stelt om gegevensbronnen te extraheren en deze naadloos omzet in echte inzichten. Voorgevulde content packs stellen je in staat om je prestatiedashboards in dagen te maken, niet in weken.

 • Gegevensinterpretatie in plaats van gegevens verzamelen
 • Gegevensgestuurde jumpstart met BI Content Packs
 • Low-code data warehouse automatisering
 • Vooraf ingevulde prestatiedashboards
 • Datagedreven met aangepaste UI / UX


Uitdaging

Als organisatie is het moeilijk om iedereen naar dezelfde cijfers te laten kijken en dezelfde definities te gebruiken. Vaak worden gegevens overal opgeslagen en is het tijdrovend om cijfers te verzamelen. Bovendien zijn de gegevens onbetrouwbaar en niet actueel.

 • Het is moeilijk om diep in jouw gegevens te zoeken
 • Het is moeilijk om gegevens dynamisch te vergelijken
 • Het integreren van data uit meerdere bronnen is complex
 • Het ontwikkelen van een Data Platform is duur en moeilijk te onderhouden, terwijl de middelen beperkt zijn.


Resultaat

Door te werken met 9A Smart Insights ben je verzekerd van betrouwbare gegevens en diepgaande Power BI inzichten. Hierdoor zijn gebruikers bezig met het maken van slimmere keuzes, verbeteren processen en zijn in staat om sneller in te grijpen.

 • Power BI-prestatiebeheer
 • Gegevensgestuurde besluitvorming
 • Versla de concurrentie met nieuwe inzichten
 • Toekomstbestendige Microsoft Analytics technologie
 • Klaar voor AI, Machine Learning en IOT


Laat data stromen om nieuwe zakelijke hoogten te bereiken

9A Smart Insights stimuleert rapportage met Datawarehouse Automation en een flexibele semantische laag tussen de gegevensbronnen en Power BI. Het versnelt het heden met BI Content Packs, Power ON en Advanced Analytics. Het resultaat is bedrijven die klaar zijn voor de toekomst dankzij Advanced Analytics en 9A Smart Insights Data Services.

 • Gegevensinterpretatie in plaats van gegevensverzameling
 • Een datagestuurde jumpstart met de 9A Smart Insights BI Content Packs
 • Altijd compatibel met de nieuwste Microsoft-stack

Functies en voordelen

Volledig geautomatiseerd

Automatiseer de volledige levenscyclus van een datawarehouse, van bronsysteemanalyse tot het laden van de gegevens in een front-end, zodat je BI-projecten veel sneller en met minder middelen kunt opleveren.

Start direct

Geef een vliegende start aan de BI-implementatie met BI Content Packs. Content Packs bieden een manier om Power BI-objecten zoals rapporten, datasets, dashboards of Excel-werkmappen te delen.

Visuele dashboards

Visualiseer gegevens tot inzichten om de betekenis van die informatie op een krachtige en meeslepende manier over te brengen. Omdat Smart Insights vaak werkt met Power BI als frontend, is het eenvoudig om een aangepaste gebruikerservaring (UX) te bouwen voor de data storytelling die jij wilt.

Analyseer en voorspel

Als je huidige gegevens gestructureerd en nauwkeurig zijn, kun je de toekomst gaan voorspellen met 9altitudes Smart Insights Advanced Analytics, Machine Learning, en IOT.

"9A Smart Insights heeft als grootste voordeel dat de gegevens, die bestaan uit verschillende tabellen binnen het Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations verhaal, volledig automatisch gemapt zijn zonder extra aanpassingen"

Klaas Vermeulen

Finance Manager bij Aluvision

Waarom Aluvision voor 9A Smart Insights kiest

Aluvision, fabrikant van modulaire systemen voor de evenementenindustrie en indoor en outdoor markt was op zoek naar een manier om hun data komende vanuit het ERP-systeem en Excel gemakkelijk beschikbaar te stellen en te combineren in verschillende rapporten. Zij kozen voor 9A Smart Insights, gecombineerd met Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations.

Ontdek meer 9A ontwikkelde oplossingen

Wist je dat er meer dan 9 verschillende oplossingen bestaan die ontwikkeld zijn door 9altitudes? Het zijn bewezen oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf door de functionaliteit van sterke oplossingen van PTC en/of Microsoft uit te breiden.