9A Smart Insights

9A Smart Insights is een intelligent Data Platform dat bedrijven in staat stelt gegevensbronnen te extraheren en deze naadloos om te zetten in echte inzichten. Met vooraf ingevulde contentpakketten kun je je prestatiedashboards opzetten in uren, niet dagen.

Benut de inzichten
van Power BI

9A Smart Insights biedt de mogelijkheid om gegevens te verbinden en te vergelijken, tot in het diepste detail, vereenvoudigd. Meer dan 1.000 gebruikers besteden minimale middelen aan het verzamelen van gegevens; in plaats daarvan gebruiken ze onze drag n' drop analytische tools om een set-and-forget, gestructureerde verbinding met bronnen op te bouwen.

Standaard BI vs. Custom BI: bekijk onze klantcase van Van Bommel

Laat data stromen om nieuwe zakelijke hoogten te bereiken

9A Smart Insights stimuleert rapportage met Datawarehouse Automation en een flexibele semantische laag tussen de gegevensbronnen en Power BI. Het versnelt het heden met BI Content Packs, Power ON en Advanced Analytics. Het resultaat is bedrijven die klaar zijn voor de toekomst dankzij Advanced Analytics en 9A Smart Insights Data Services.

  • Gegevensinterpretatie in plaats van gegevensverzameling
  • Een datagestuurde jumpstart met de 9A Smart Insights BI Content Packs
  • Altijd compatibel met de nieuwste Microsoft-stack

USP’s

Automation

Automatiseer de volledige levenscyclus van een datawarehouse, van bronsysteemanalyse tot het laden van de gegevens in een front-end, zodat je BI-projecten veel sneller en met minder middelen kunt opleveren.

Kickstart

Geef een vliegende start aan de BI-implementatie met BI Content Packs. Content Packs bieden een manier om Power BI-objecten zoals rapporten, datasets, dashboards of Excel-werkmappen te delen.

Dashboards

Visualiseer gegevens tot inzichten om de betekenis van die informatie op een krachtige en meeslepende manier over te brengen. Omdat Smart Insights vaak werkt met Power BI als frontend, is het eenvoudig om een aangepaste gebruikerservaring (UX) te bouwen voor de data storytelling die jij wilt.

Analytics

Als je huidige gegevens gestructureerd en nauwkeurig zijn, kun je de toekomst gaan voorspellen met 9altitudes Smart Insights Advanced Analytics, Machine Learning, en IOT.

"9A Smart Insights gaf ons dieper inzicht in gegevens waar Microsoft Dynamics aan de oppervlakte bleef"

Tony's Chocolonely

Vragen over
9A Smart Insights?

Joep Lugtenberg
Sales Manager