sectoren & domeinen

Groothandel & logistiek

Als groothandelaar of distributeur ben je op wereldschaal actief. Zelfs wanneer je je klanten lokaal bedient, worden producten wereldwijd geïmporteerd met de best mogelijke kwaliteit, prijs en timing. In die context is digitale transformatie de sleutel om leider te worden op deze agressieve markt.

Nu is de tijd om te innoveren

De groothandel- en distributiesector is lange tijd gekenmerkt geweest als zeer traditioneel. In die context is digitale transformatie nu ongelooflijk belangrijk om het hoofd te bieden aan deze druk om te innoveren en de beste klantenervaring te bieden via een efficiënt supply chain management. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf een constante stroom behoudt die beantwoordt aan de behoeften van uw klanten. Onze expertise in deze sector omvat groothandel en distributeurs van twee soorten producten.

Klantengoederen, die bestaan uit het bedienen van je eindklanten met een verscheidenheid aan goederen om individueel te behandelen.

Zware machines, verkocht door groothandels en distributeurs die de markt voorzien van forse voertuigen, meestal gebruikt in de bouw.

Uitdagingen in handel en logistiek

Het automatiseren van processen van verkoop tot levering van het product is essentieel. Dit veronderstelt dat je jouw klanten de beste omnichannel-koopervaring kunt bieden, terwijl je bij planning met een hoge complexiteit te maken krijgt.

Snellere leveringsvraag

De druk rond leveringsmogelijkheden is nog nooit zo hoog geweest. Een onnauwkeurige of verlengde leveringsdatum kan je merkimago schaden en ervoor zorgen dat je een deal verliest, aangezien klanten verwachten hun producten zo snel mogelijk te ontvangen.

Voorraadbeheer en overbevoorrading

Weten hoeveel voorraad je nog hebt in je magazijn is essentieel in je bedrijf. Als je niet weet hoeveel je nog hebt, kun je je voorraden niet efficiënt aanvullen, wat vertragingen in leveringen kan veroorzaken. Overbevoorrading is geen oplossing, omdat dit kosten met zich meebrengt.

Optimaliseer Pick, Pack, Ship proces

Gebruik de realtime inzichten van de beste oplossingen om je planningsbeheer beter te ondersteunen en dit cruciale proces onder controle te krijgen.

Overstappen op e-commerce

E-commerce is niet meer alleen voor business-to-customer industrieën. Het opbouwen van een online aanwezigheid is essentieel, maar je moet ook rekening houden met veiligheids- en onderhoudsaspecten.

Stuur ons een bericht

Digitale bedrijfstransformatie is wat wij doen. We zorgen ervoor dat organisaties klaar zijn om te leveren aan de eindklant van vandaag en die van morgen. Dankzij onze expertise in de sector zijn wij in staat om snelheid en kwaliteit te combineren in jouw digitale transformatie reis.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief