Onze diensten

Onze end-to-end benadering in het ondersteunen van jouw digitale transformatie

Think

Stel je de toekomst voor, morgen begint vandaag. Durf groot te dromen, vertaal jouw verbeelding naar een uitdagende end-2-end digitale strategie. Creëer een flexibele blauwdruk om visie om te zetten in waarde.

Business Strategy

Een succesvolle digitale transformatie is veel meer dan digitalisering. Wij helpen je graag om je bedrijfsstrategie te optimaliseren, rekening houdend met alle digitale uitdagingen die er zijn. Neem contact op met 9altitudes Nederland en kom te weten hoe wij je kunnen helpen om je bedrijfsstrategie naar een hoger niveau te tillen, zodat we samen nieuwe hoogten kunnen bereiken.

Change Management

Elke digitale uitdaging bestaat uit een technologiecomponent én een menselijke component. Technologie verandert de wereld sneller dan ooit, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het echte verschil maken. Change management is dus uiterst belangrijk om in te bouwen in elke vorm van digitale transformatie. Wij hebben change management professionals aan boord om je te helpen die betere digitale toekomst te creëren.

Transform

Zorg dat het gebeurt! Het creëren van een digitale strategie is prima, maar uiteindelijk gaat het om de uitvoering en om het implementeren van de nieuwe technologieën in de operationele processen van de organisatie. Een solide platform mentaliteit, gebaseerd op world class proven platforms en gecombineerd met diepgaande kennis van jouw business zijn de unieke combinatie om digitale transformaties succesvol te laten verlopen. Samen, zij aan zij, stap voor stap.

Implementatiestrategie

Think big, start small, scale fast. Ga altijd uit van de beste praktijken in jouw markt. Daag de status quo uit. Toon en vertel wat vandaag mogelijk is. Stem de TO BE processen duidelijk op elkaar af. Onze unieke D9A kickstart aanpak stelt je in staat complexe digitale projecten sneller te implementeren én met meer toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Development Services

Hoe balanceer je tussen het opzetten van toekomstbestendige robuuste digitale platformen en hyper digitale wendbaarheid om flexibel te blijven en in te spelen op de steeds veranderende verwachtingen van de klant? Een nieuwe moderne ontwikkelstrategie is in huis. Het combineren van snackable, low-code oplossingen met bewezen business oplossingen zoals CRM, BI, ERP en Document Management zijn onze specialiteit. Dat is wat we doen, elke dag, telkens weer.

Thrive

Technologie is slechts een middel om het doel te bereiken. Ons gespecialiseerde managed services team staat voor je klaar, zodat jij je kunt concentreren op je business. Klantondersteuning is cruciaal voor het succes van onze klanten. Wij denken graag vooruit en zijn de digitale probleemoplosser wanneer dat nodig is. We zitten er samen in voor de lange termijn.

Managed Services

Een Service Delivery Manager met een proactieve aanpak is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Managed Services Agreement samen met een toegewijd team van consultants. Zij zijn gefocust op jouw digitale rode draad met kennis van jouw bedrijfstak, operationele processen en oplossingen. Zo'n gefocust en toegewijd team is een vereiste om het maximale te halen uit technologie als business accelerator voor de lange termijn.

Operational Support

Met 9altitudes kan je vertrouwen op de 9A Support Desk die toegang biedt tot meer dan 500 experts met sectorspecifieke kennisdomeinen, processen en IT-oplossingen.