ITD

ITD Group implementeerde Dynamics 365 voor Finance en Operations met als doel een continue bedrijfsgroei. Samen met 9altitudes was ITD een van de eerste bedrijven die een internationaal Dynamics 365 for Finance and Operations-project startte.


Dynamics 365 for Finance and Operations

De commerciële activiteiten van de ITD Groep groeien, en ze hebben grote visies voor de toekomst. Daarom hebben ze Dynamics 365 Finance and Operations geïmplementeerd. En samen met 9altitudes was ITD een van de eerste bedrijven die een internationaal Dynamics 365 for Finance and Operations-project startte.

De Groep is een van de toonaangevende Europese leveranciers van betaaloplossingen voor snelwegen en btw-teruggave. Een positie die ze willen behouden.

Resultaten

Efficiëntere processen
Een sterke ERP-oplossing die groei ondersteunt
Een sterk partnership voor hun oplossing
"Om aanhoudende groei te verzekeren en te ondersteunen, zijn een aantal initiatieven gelanceerd om het marktpotentieel beter te benutten en aan toekomstige eisen van klanten en partners te voldoen. Daarom hebben we een nieuw ERP-platform nodig"

Een Dynamics 365 F&O project met een internationale scope

De samenwerking met 9altitudes voor het nieuwe Dynamics 365FO-platform was gebaseerd op de agile projectaanpak. Door 9altitudes als partner te kiezen, heeft ITD het vertrouwen gekregen dat 9altitudes zowel agile is in gedrag als in implementatieaanpak. De keuze voor 9altitudes als implementatiepartner voor ITD was ook gebaseerd op een hoge professionaliteit.

"9altitudes heeft een hoge mate van professionaliteit en vele jaren ervaring in de Microsoft Dynamics gemeenschap. Hun consultants en ontwikkelaars zijn competent, betrokken en denken niet alleen in ERP-processen, maar dagen ons uit om nog scherper en nog efficiënter te worden op business- en procesniveau".

"9altitudes daagt ons uit om nog scherper en nog efficiënter te worden op bedrijfs- en procesniveau"

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief