Microsoft Dynamics 365 Field Service

Met Dynamics 365 Field Service ben en blijf je proactief bij het beheren van serviceactiviteiten op afstand met buitendienstmiddelen. Het helpt je een efficiëntere en meer winstgevende serviceafdeling te runnen. Met het platform kun je tijd, schema's, klantroutes en rapporten beheren, gebaseerd op service intervallen en beschikbare middelen. Dit optimaliseert het werkproces voor werknemers en verhoogt de communicatie en service naar klanten.

Optimaliseer jouw dienstverlening lever uitmuntende service en verbeter klantbelevingen

Hoe reageren je buitendienstmedewerkers als je hen alles geeft wat ze nodig hebben met één druk op de knop?

Buitendienstmedewerkers zijn je belangrijkste troef naar je klanten toe. Door hun routines te optimaliseren met minder papierwerk en nieuwe digitale oplossingen, minimaliseer je fouten en verbeter je de service naar klanten toe.

Die druk op de knop maak je met Microsoft Dynamics 365 Field Service!

Wil je meer te weten komen over Field Service en de actuele uitdagingen in de markt ontdekken?

Realtime zichtbaarheid

Verkrijg realtime zichtbaarheid in afspraken en servicestatussen, waardoor klanttevredenheid en operationele efficiëntie worden verbeterd.

Datagestuurde beslissingen

Gebruik inzichten uit servicegegevens om geïnformeerde beslissingen te nemen en de servicekwaliteit continu te verbeteren.

Proactief management
Dynamics 365 Field Service maakt proactief beheer van externe service-operaties mogelijk, waardoor efficiëntie en winstgevendheid worden gegarandeerd.

Blijf proactief, met digitale inzichten

Stroomlijn workflows en communicatie naar zowel je interne als externe klanten en blijf proactief in het onderhouden van de installaties - zo kunnen jij en je buitendienstmedewerkers slimmer werken en kosten besparen.

Gegevens van installaties en buitendienstmedewerkers worden eenvoudig gecombineerd, wat de beste basis is voor het berekenen van service-intervallen.

Blijf de concurrentie voor met een verhoogde en nauwkeurige communicatie met je klanten, wanneer gegevens en voorspellingen een volledig overzicht geven van de komende taken en routes.

Digitale integraties met augmented reality apparaten houden documentaties bij, terwijl externe medewerkers de installaties kunnen onderhouden onder begeleiding van gecentraliseerde back-office technici.

De voordelen van Dynamics 365 Field Service

Het implementeren van Dynamics 365 Field Service in jouw organisatie biedt verschillende voordelen die de efficiëntie verhogen en de algemene prestaties verbeteren. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

Naadloze connectiviteit

Stroomlijn de integratie van gegevens van IoT-sensoren, AR/VR-apparaten en diverse andere bronnen, direct binnen het field service-systeem. Volg moeiteloos documentatie, service-intervallen en meer, en haal het maximale uit een geïntegreerde benadering van buitendienstbeheer.

Verbeterde planning en coördinatie
Dynamics 365 Field Service optimaliseert de planning van buitendienstactiviteiten. Het stelt je in staat om resources effectiever toe te wijzen, waardoor je de productiviteit verhoogt en reistijden minimaliseert.
Real-time zichtbaarheid
Met een krachtige klantenportal gebaseerd op Microsoft Power Apps, biedt Dynamics 365 Field Service real-time zichtbaarheid in afspraken. Dit stelt zowel jou als je klanten in staat om de status van diensten nauwlettend te volgen.
Geautomatiseerde communicatie
De software maakt geautomatiseerde communicatie mogelijk, waardoor je klanten op de hoogte blijven met herinneringen en meldingen via e-mail en sms. Dit verbetert de klantbetrokkenheid en vermindert het risico op miscommunicatie.
Verhoogde klanttevredenheid

Door efficiëntere dienstverlening, snellere reactietijden en betere communicatie, draagt Dynamics 365 Field Service bij aan een algemene verbetering van de klanttevredenheid. Tevreden klanten zijn essentieel voor het behouden van een gezonde bedrijfsrelatie.

Gegevensgestuurde besluitvorming
De software verzamelt en analyseert gegevens over buitendienstactiviteiten. Dit levert waardevolle inzichten op die kunnen worden gebruikt voor datagestuurde besluitvorming, optimalisatie van processen en continue verbetering.
Efficiënt voorraadbeheer
Dynamics 365 Field Service helpt bij het beheren van voorraden en materialen, waardoor je een betere controle hebt over de benodigde middelen. Dit minimaliseert onnodige kosten en verbetert de efficiëntie van de voorraadketen.
Flexibiliteit en schaalbaarheid
De flexibiliteit van Dynamics 365 Field Service maakt aanpassingen mogelijk op basis van veranderende bedrijfsbehoeften. Bovendien is het schaalbaar, waardoor het kan meegroeien met de omvang en complexiteit van je organisatie.
Bedrijven investeren vandaag de dag aanzienlijk in Field Service Management software... De markt zal tussen 2021 en 2031 met 575% groeien met een CAGR van 19,2%.

Allied Market Research - Field Service Management Market Research 2031 - Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2021-2031

Een investering in Field Service betaalt zich terug binnen het jaar. Daar zijn wij van overtuigd!

Ontdek hoe snel je bedrijf de investering in Field Service Management software terugverdient en je serviceafdeling naar nieuwe hoogtes brengt! Bereken moeiteloos je geschatte Return on Investment (ROI) en ontdek waarom bijna in alle situaties de ROI binnen één jaar wordt gerealiseerd.

Budgetinschatting: wat kan je voor jouw bedrijf verwachten?

Het is onze missie om jouw klim naar de top te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat je reis soepel en met een constant gevoel van veiligheid en controle verloopt. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om een voorlopige begroting te ontvangen. Hoe? Simpel, door het invullen van deze vragenlijst. Hiermee kunnen we een inschatting maken van de noodzakelijke investering voor de uitvoering van je project en de maandelijkse kosten voor Microsoft-licenties, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring met soortgelijke projectimplementaties.

Hoewel digitale transformatieprojecten vaak complex zijn en verschillende aspecten omvatten, hebben we onze beste inspanningen geleverd om deze initiële budgetindicatie voor jou te simplificeren, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring.

We willen benadrukken dat het essentieel is dat de vragenlijst de volledige complexiteit van je zakelijke vereisten weerspiegelt, om een nauwkeurige en passende budgetinschatting te kunnen maken. Wij vragen je daarom om 5 tot 10 minuten te reserveren voor het beantwoorden van de vragen. Met jouw gedetailleerde reacties kunnen we samen de eerste stappen zetten richting een succesvolle digitale transformatie. Ons systeem zal vervolgens onmiddellijk een gepersonaliseerde offerte genereren en deze direct naar je e-mailadres versturen.

Mocht je de vragenlijst overweldigend vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen dan persoonlijk contact opnemen om alles in detail te bespreken en je van de nodige informatie te voorzien.

Ben je klaar om een persoonlijke schatting te ontvangen en een blik te werpen op jouw digitale toekomst?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief