Early preview van Copilot in Dynamics 365 Field Service

  • 11/08/2023

Geweldig nieuws! We zijn trots te kunnen aankondigen dat we deelnemen aan de early preview van Microsoft's baanbrekende product Copilot in Dynamics 365 Field Service! Als één van de eerste bedrijven in Europa die deze AI-oplossing mag testen en introduceren, tillen we service excellence naar een hoger niveau.

In samenwerking met onze gewaardeerde klant Joulz en het productteam van Microsoft zorgen we voor een revolutie in onze dienstverlening. Copilot stroomlijnt werkorders, optimaliseert de planning van technici en stelt frontlinieteams in staat zich te richten op wat echt belangrijk is: een uitzonderlijke klantervaring!

Onze CEO en de CIO/CDO van Joulz gaven hun visie op het artikel en onderstreepten de impact van Copilot.

Sven van Veldhuizen, CIO/CDO @Joulz: "Copilot in Dynamics 365 Field Service zal een snellere manier van werken voor onze organisatie ondersteunen door het eenvoudiger maken van ons transactionele werkorder management proces. Het gemak waarmee een e-mail kan worden vertaald naar een werkorder en wordt ingepland, zal de reactiesnelheid van onze klanten verhogen en onze customer journey verbeteren. We zijn ook verheugd om de ervaring voor onze klantgerichte collega's te verbeteren met de Microsoft 365-integraties. Microsoft Teams is onze belangrijkste interne communicatiemethode en de integratie van Field Service in Teams zal de communicatie over een specifieke werkorder, account of andere klantcase sterk vereenvoudigen en de doorlooptijd van cases verbeteren."

Meer weten? Bekijk het enthousiasme van Filip Bossuyt en Sven Van Veldhuizen in dit artikel!

Wij helpen u een competitief voordeel te bereiken

Bij 9altitudes zijn we erop gericht waardevolle oplossingen te leveren die onze klanten helpen een concurrentievoordeel te behalen door samen de beste oplossingen en diensten te vinden die aan hun zakelijke wensen voldoen en tegelijkertijd uit te blinken in klanttevredenheid. Door samen te werken met de teams van Microsoft behouden we onze sterke expertise binnen het Microsoft-platform, wat ons helpt om innovatieve oplossingen, sterke diensten en ongeëvenaarde waarde te leveren aan onze klanten - en hun klanten.

Wil je meer weten over 9altitudes?

Blijf op de hoogte!