9altitudes wordt de grootste manufacturing partner in Europa

  • 26/01/2022

Met meer dan 750 klanten in de Europese manufacturing industrie positioneert 9altitudes zich sterk als de nummer één Digital Transformation partner voor manufacturing bedrijven.

In 2019 startte Waterland een ambitieus plan samen met Ad Ultima. Een van de meest gerenommeerde Microsoft Dynamics AX partners in België en het Nederlandse bedrijf Pylades, een zeer sterke Microsoft Dynamics CE en F&O partner in Nederland.

Tegen 2021 zullen 6 nieuwe bedrijven toetreden tot de groep nadat Add-IT Infosystems (een Nederlandse Microsoft Dynamics BC specialist) reeds zijn intrede deed in onze familie. Optimate in Denemarken, Admiral Dynamics met kantoren in België en Slovenië, Bredena Solutions en Econocap in Denemarken en Hillstar in Nederland stuwden onze Dynamics expertise naar nieuwe hoogten.

In februari 2021 lanceerde het zijn nieuwe naam "9altitudes", met de ambitie om klanten in specifieke sectoren te helpen als een end-to-end digitale bedrijfstransformatiepartner.

Door een uniek 'can do' eco-systeem uit te bouwen van ondernemende bedrijven, die hetzelfde DNA delen en best practices kruisbestuiven, begint onze gezamenlijke klantenportefeuille van +1500 klanten in 5 landen een serieuze indruk te maken. 85% van die klanten bevinden zich in 3 focusmarkten: Productie, Groothandel & Distributie en Diensten. Productie vertegenwoordigt +50%, waardoor ik vol vertrouwen de volgende uitspraak doe: 9altitudes is de grootste productiepartner in end-to-end digitale transformatie in Europa.

Maar we stoppen hier niet. In 2022 is het tijd om naar de tweede versnelling te schakelen.

We hebben grote vooruitgang geboekt door 9altitudes te worden in 6 verschillende landen in Europa.

Ik heb ook beloofd dat we in Frankrijk zouden investeren en achter de schermen is er de afgelopen maanden veel gebeurd. Met groot succes. Want ik ben erg trots om een nieuw partnerschap met Isatech aan te kondigen, wat een spannende nieuwe stap zal zijn in ons 9altitudes-avontuur, waardoor onze groep weer een nieuwe omvang krijgt en een goede voetafdrukpositie in Frankrijk krijgt.

Een geweldige start van 2022 en ik weet zeker... dat we nog niets hebben gezien.

Filip Bossuyt

CEO 9altitudes

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief