De impact van Industrial IoT op de verschillende afdelingen van jouw maakbedrijf

  • 06/04/2022

Wanneer je data capteert binnen jouw bedrijf kan deze worden gebruikt door verschillende departementen. Smart Connected Operations (SCO) maakt het namelijk mogelijk om de gecapteerde data niet alleen te visualiseren in dashboards maar ook beschikbaar te stellen aan de volledige organisatie. Kom te weten wat de impact is van IIoT op de verschillende afdelingen van jouw maakbedrijf.

Het belang van data binnen de maakindustrie is een veel besproken onderwerp. Bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun processen en werkzaamheden binnen de fabriek inzichtelijk te krijgen, om zo de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit kan op zijn beurt zorgen voor meer efficiëntie en een lagere kost/grotere omzet.

Het capteren van data en het inzichtelijk krijgen van de interne operationele processen heet Smart Connected Operations en is onderdeel van Industrial Internet of Things (IIoT).

Data als rode draad doorheen jouw bedrijf

Wanneer je data capteert binnen jouw bedrijf kan deze worden gebruikt door verschillende departementen. Smart Connected Operations (SCO) maakt het namelijk mogelijk om de gecapteerde data niet alleen te visualiseren in dashboards maar ook via interfaces en API’s beschikbaar te stellen aan de volledige organisatie. Hierbij vormt die data een zogenaamde digital thread, een rode draad waarvan elk departement kan genieten en de data kan verrijken. Kom te weten wat de impact is van IIoT op de verschillende afdelingen van jouw maakbedrijf.

Blijf op de hoogte!