Een lange termijn partner

  • 25/03/2022

Veel bedrijven vragen ons hoe ze kunnen gedijen en tegelijkertijd continue digitale bedrijfstransformatie kunnen doormaken. Wij beantwoorden deze vraag door hun vereiste capaciteiten te definiëren om hun digitale business technologieplatform te onderhouden, te ondersteunen, te optimaliseren en te innoveren. De gebruikte IT-componenten kunnen gelijk zijn in vergelijkbare bedrijven, maar de samenstelling zal verschillend zijn om een strategisch concurrentievoordeel mogelijk te maken. Dat is waarom de vereiste capaciteiten verschillen van bedrijf tot bedrijf. Sommige bedrijven zullen insourcen, andere zullen co-sourcen, en weer andere zullen het lifecycle management van hun digital business technologieplatform volledig uitbesteden.

"Het gaat er niet om dat je IT hebt, het gaat erom hoe je digital business technologieplatform een duurzaam strategisch concurrentievoordeel mogelijk maakt."

Als je externe sourcing nodig hebt, moet je de juiste partner met de juiste instelling hebben, die diensten levert die zijn afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden. De aanpak van 9altitudes bestaat erin om samen een interactiehoogte te bepalen via ons doorgedreven capability driven samenwerkingsmodel. Misschien wil je dat we de last van het applicatie- of oplossingenbeheer wegnemen, misschien verwacht je ook dat wij jouw vertrouwde adviseur zijn, of misschien wil je zelfs dat we het kloppende hart zijn van jouw digitale bedrijfstransformatie. Voor elk van die samenwerkingsniveaus bestaat een specifiek samenwerkingsmodel dat kan worden afgestemd op jouw organisatiestructuur.

Uw digitaal business technologieplatform

Wanneer we jouw digital business technologieplatform of een specifiek onderdeel ervan implementeren, kunnen we de vereiste capaciteiten met de sourcing-mogelijkheden gemakkelijk vooraf definiëren. Maar ook als een andere Managed Services Provider het momenteel beheert, kunnen we beoordelen of dit partnership op de juiste interactie met de juiste houding is. Dit kan worden gedaan door middel van onze 5-stappen quick scan aanpak.

Als jouw bedrijf besluit tot insourcing, is het nog steeds belangrijk om een betrouwbare partner te hebben om reactieve ondersteuning te bieden voor uitzonderlijke gevallen. Met 9altitudes kan je vertrouwen op de 9A Support Desk die toegang biedt tot meer dan 500 experts met sectorspecifieke kennisdomeinen, processen en IT-oplossingen.

Als jouw bedrijf besluit tot co-sourcing of outsourcing, zal een Service Delivery Manager met een proactieve aanpak worden toegewezen. Hij of zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Managed Services Overeenkomst samen met een toegewijd team van consultants. Zij zijn gefocust op jouw digitale rode draad met kennis van jouw industrie verticale, operationele processen en oplossingen. Zo'n gefocust dedicated team is een vereiste om het maximale uit technologie als business accelerator te halen voor de lange termijn.

"Technologie kan worden gebruikt als een accelerator, maar aan het eind, zijn het de mensen die het verschil maken!"

Om jouw bedrijf met gemak te schalen, kan elk dedicated team worden uitgebreid met andere Subject Matter Experts of Product Experts voor specifieke gevallen. Ook Managed Services klanten kunnen in geval van nood een beroep doen op de 9A Support Desk.

Een 9altitudes Service Delivery Manager beheert niet alleen het onderhoud, de ondersteuning en de voortdurende optimalisaties van een digital business technologieplatform op een kostenefficiënte manier, maar is ook opgeleid om kansen en bedreigingen te spotten in relatie tot een specifieke business vertical en de bedrijfsstrategie van een bedrijf. Dit kan resulteren in een nieuw innovatieproject, geleid door een Project Manager die op regelmatige basis afstemt met de Service Delivery Manager over de projectstatus.

Wil je meer informatie over onze Managed Services en Operational Support aanpak? Neem dan contact met ons op.

Dimitri Buyse

Corporate Service Delivery Director

Blijf op de hoogte!