Hoe Customer Voice slimme feedback levert

 • 20/02/2022

Hoe weet je wat jouw klant wil zeggen? Soms is het voldoende om de juiste vragen te stellen aan de juiste mensen. In dit geval kunnen jouw klanten je helpen jow marketing, productontwikkeling, verkoop en klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

Waarom zou je luisteren naar jouw klanten?

Het komt erop neer dat je jouw klanten hun mening laat geven en die feedback gebruikt om de klantervaring aan te passen. Zoals je al weet, is een uitstekende klantervaring wat jouw bedrijf onderscheidt van jouw concurrenten. In feite verwachten klanten tegenwoordig gewoon dat ze op elk moment op hun wenken worden bediend.

Zonder jouw klanten echt te begrijpen, is het bijna onmogelijk om hun torenhoge verwachtingen te overtreffen op de momenten die ertoe doen. Geef jouw klanten gewoon een platform om met jou in contact te komen en pluk de vruchten.

Dit is wat je kan winnen met customer voice

 • Vraag feedback van jouw klanten over nieuwe ideeën en ontwerpen en gebruik die om het eindresultaat te perfectioneren.
 • Onderzoek klachten en los elk probleem op om van een gefrustreerde klant een tevreden klant te maken.
 • Geef jouw klanten wat ze willen en niet wat je denkt dat ze nodig hebben.
 • Luister naar jouw klanten en zorg dat ze verslaafd raken aan jouw kwaliteitsproducten, -diensten en -merk.

Hier lees je hoe Dynamics 365 Customer Voice het makkelijker maakt om uw klanten te begrijpen en ook om betere ervaringen op te bouwen. Maak enquêtes terwijl je slim inzicht krijgt in de perceptie van jouw klanten over wat jouw bedrijf te bieden heeft. Je kan jouw enquête brandmerken en elke vraag stellen die je maar wilt om de ervaring van een individuele klant bloot te leggen.


Bezorg jouw klanten een unieke ervaring

Kortom, elke ervaring is uniek, wat het stellen van dezelfde vragen aan alle klanten overbodig maakt. Grijp de kans om diep in hun ervaring te duiken door follow-up vragen te stellen. Stel je je dit eens voor. Als een klant een ervaring een 2 op 5 geeft, zou je graag willen weten wat er mis ging. En als een klant je een score van 4 op 5 geeft, zou je vragen hoe de ervaring nog beter kan worden gemaakt.

Met Dynamics 365 Customer Voice kan je gemakkelijk aftakken en ook vervolgvragen maken op basis van eerdere antwoorden en scores. Elke enquête is op maat van de klant die precies weet hoe je de uitdaging gaat aanpakken.

Haal het meeste uit jouw inzichten met customer voice

 • Ontdek klantsentiment, trends en de relevante metrics om jouw klanten volledig te begrijpen.
 • Volg welke metrics het belangrijkst zijn voor jouw bedrijf, namelijk Net Promoter Score, klanttevredenheidsscore, en ook tevredenheid in de tijd.
 • Verdiep je in het dashboard met klantprofielen en visuele inzichten.
 • Verhoog de klanttevredenheid door de juiste verbeteringen aan te brengen.

  Breng klantgegevens in uw organisatie

  • Verbind feedback voortdurend met klantgegevens in andere Dynamics 365-apps, zoals Dynamics 365 Customer Insights, en Microsoft Power Platform-Power Automate, Power Apps, en Power BI.
  • Krijg jouw team aan boord door middel van uniforme klantprofielen in jouw klantgegevensplatform. Stem teamleden op elkaar af om de beste engagement beslissingen te nemen via alle kanalen.
  • Deel jouw enquêtegegevens in de applicaties van jouw klantgegevensplatform, zoals Dynamics 365 Customer Service en Customer Insights.