9altitudes behaalt de Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle award

  • 01/09/2022

30 augustus 2022, Microsoft


9altitudes, een leider in Microsoft-technologieën, heeft voor de tweede keer op rij de prestigieuze Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle award in de wacht gesleept.

Het lidmaatschap van deze Inner Circle groep is gebaseerd op verkoopprestaties, die hebben 9altitudes een plaats gegeven in het hoogste echelon van het wereldwijde Microsoft's Business Applications netwerk van partners. Inner Circle leden hebben gepresteerd volgens een hoge standaard van uitmuntendheid door het leveren van waardevolle oplossingen die organisaties helpen om meer succes te behalen.

2022/2023 Inner Circle-leden worden uitgenodigd voor de Inner Circle Summit in het voorjaar van 2023, evenals voor virtuele bijeenkomsten tussen juni 2022 en augustus 2022, waar ze een unieke kans krijgen om strategie te bespreken met senior leiders en mede Inner Circle-partners van Microsoft. Dit alles terwijl ze meer te weten komen over de road maps en toekomstplannen van het bedrijf, sterke uitvoerende connecties tot stand kunnen brengen en kunnen samenwerken aan best practices.

"We zijn er trots op dat we een groep partners kunnen erkennen die hebben uitgeblonken in het versnellen van de digitale transformatie van hun klanten door middel van de digitale innovaties van Microsoft Business Applications", zegt Peter Jensen, Microsoft Business Application Partner Strategy Lead. "Inner Circle partners vertegenwoordigen enkele van de beste IP, branche expertise en technische mogelijkheden in Dynamics 365 en Microsoft Power Platform. Hun toewijding aan klantensucces en de Microsoft Cloud hebben hen onderscheiden, en we zijn vereerd om 9altitudes te erkennen voor hun prestatie en lidmaatschap van de 2022/2023 Inner Circle".

9altitudes is toegewijd aan het leveren van waardevolle oplossingen die klanten helpen een concurrentievoordeel te behalen. Dit doen ze door samen met hen de beste oplossingen en diensten te identificeren die voldoen aan hun zakelijke behoeften en tegelijkertijd uit te blinken in klanttevredenheid. Door samen te werken met de teams bij Microsoft behoudt 9altitudes een sterke expertise van het Microsoft-platform om innovatieve oplossingen, sterke diensten en een ongeëvenaarde waarde te kunnen bieden aan hun klanten.

9altitudes biedt implementatie, training en advies in Europa voor middelgrote en grote bedrijven die zakelijke bedrijfstoepassingen gebruiken. 9altitudes is gespecialiseerd in het realiseren van een end-to-end digitale rode draad, door gebruik te maken van bewezen platformen met partners zoals Microsoft en PTC om oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die wereldwijd toonaangevende bedrijven in specifieke sectoren helpen om sneller op de markt te komen en blijvend succes te boeken.