9altitudes Customer Connection Day toont de weg naar digitale transformatie

  • 29/03/2023

De digitale revolutie is begonnen. Dat bleek duidelijk afgelopen week op de geslaagde Customer Connection Day van 9altitudes in Vestar, Antwerpen. Zo’n 150 genodigden uit meer dan 60 bedrijven uit België en Nederland konden er ontdekken hoe 9altitudes zijn missie – klanten digitaal succesvol maken – in de praktijk brengt.

Op deze unieke klantendag vermeed 9altitudes resoluut de wollige praatjes of abstracte strategieën. In plaats daarvan hoorden we in de verschillende sessies heel wat inspirerende cases en verhalen van maakbedrijven die dagelijks aan de digitale weg timmeren met behulp van de platformen van Microsoft en PTC.

‘Je kan niet een beetje digitaal worden,’ zei 9altitudes CEO Filip Bossuyt in zijn openingskeynote. Het was het thema van de dag. Digitalisatie hoort end-to-end te zijn. Er moet met andere woorden een digitale rode draad doorheen je organisatie en je bedrijfsprocessen lopen. Maar hoe speel je dat klaar? Digitalisatie wordt immers steeds complexer en de snelheid waarmee technologie verandert stijgt exponentieel. Geen wonder dat veel bedrijven de digital thread (digitale rode draad) eerder als een digital threat (dreiging) ervaren, aldus managing director België Patrik Luca.

‘Je kan niet een beetje digitaal worden.’

Filip Bossuyt

CEO 9altitudes

"Een prima georganiseerd evenement, met heel wat interessante sessies. Zelfs bedrijven die al midden in een implementatieproject zitten, konden er nog veel toegevoegde waarde uit halen. Bovendien was er gelegenheid om te netwerken met collega’s en de dag werd afgesloten met de unieke kijk van gastspreker Jo Caudron."

Olivier De Clerck (Engicon)

"De Customer Connection Day was een mooie showcase voor de combinatie van Dynamics 365 en oplossingen van PTC. De hoge mate van integratie is alvast een meerwaarde voor bedrijven zoals het onze. Zeker de sessies over CPQ gaven ons heel wat inspiratie over de zaken waar we moeten aan werken."

Jonas Vromant (Scott Automation)

"De Customer Connection Day was een unieke kans om ervaringen uit te wisselen met andere klanten van 9altitudes. Ook zeer interessant was de mogelijkheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de 9altitudes partners."

Geraldine Billiet (Triplaco)

Digitale transformatie: succesverhalen

Een langetermijnvisie, starten vanuit je processen, voortdurend bouwen aan kennis, en kiezen voor de juiste digitale platformen. Dat zijn maar enkele ingrediënten van de totaalaanpak waarmee 9altitudes maakbedrijven naar nieuwe digitale hoogtes wil brengen. Dat die aanpak werkt, konden we uit de eerste hand vernemen van verschillende tevreden 9altitudes klanten.

Zo hoorden we het verhaal van Cosucra, VCST, Advanced Power Solutions Group (APS), Aluvision, Vanheede Environment Group en Pollet Water Group. Op het einde van de dag nam transformation strategist Jo Caudron ons mee in zijn verhaal ‘WTF?! - What The Future?!’, waarin hij de uitdagingen van vandaag en morgen schetste en toonde hoe digitale transformatie daar een antwoord kan op bieden.

De praktische sessies en inspirerende verhalen waren alvast een schot in de roos voor onze gasten. De feedback was meer dan positief.

Liquid syntax error: {% render_content %} should be called inside {% content_for %} block.

Dankjewel aan de deelnemende partners uit ons digitaal eco-systeem, die onze Customer Connection Day hielpen vorm geven: MicrosoftPTCSana CommerceCoditPerfionTulip InterfacesHiveCPQ - Product ConfiguratorKofax en C&W LOGISTICS.