Een nieuwe partner en een gedeelde identiteit: maak kennis met 9altitudes

  • 21/01/2022

Zelfs in deze pandemische tijden blijft de gecombineerde groep rond Ad Ultima, Pylades en Cayentis groeien. Samen met de internationale investeringsmaatschappij Waterland zijn we dan ook zeer verheugd om een nieuwe aanwinst aan de groep te kunnen aankondigen: De Deense Microsoft Dynamics 365 partner Optimate!


De Deense firma Optimate versterkt het 9altitudes DNA

Optimate is op 28 januari 2020 toegetreden tot de nieuwe gecombineerde groep. De Deense firma werd opgericht in 2004, stelt 80 mensen tewerk en heeft meer dan 5 vestigingen in Denemarken. Ze noemen zichzelf een atypisch consultancybedrijf dat klaar staat om in te grijpen wanneer andere concurrenten met de witte vlag zwaaien en het opgeven. Zeer klantgericht en echte uitdagers van nature die sectorexpertise en bedrijfsfocus delen met de rest van de groep.

"Wij geloven dat de digitalisering van bedrijfsprocessen een van de sleutels is tot het succes van onze klanten. We denken altijd na over de gevolgen van het onboarden van nieuwe klanten en projecten. We zijn niet bang om nee te zeggen, als dat gevolgen heeft voor onze bestaande klanten."

Sector expertise, trusted advisor en een snelle enabler met een scherp oog voor toekomstige trends

Deze samenwerking past perfect binnen de strategie van de groep van specifieke focusgebieden. De 9altitudes-groep staat voor een solide sectorexpertise in de maakindustrie en andere gebieden, zoals professionele dienstverlening, geavanceerde logistiek, installatiediensten en ledenorganisaties.

Naast ERP, IoT & PLM (Product Lifecycle Management), heeft de groep diepgaande kennis van CRM, DMS (Document Management System) en Business Analytics. De filosofie van de gecombineerde groep is om een lange termijn partner te zijn op basis van word class proven platforms van Microsoft en PTC

Het type partner dat altijd net dat stapje verder is in het begeleiden van klanten in hun digitale transformatietrajecten.

Europese markttrends zoals Industry 4.0, Professional Services 2.0 en de subscription economy worden op de voet gevolgd en vertaald in nieuwe digitale innovatie-initiatieven - Augmented Reality, Smart Connected Products, ... - om klanten echt naar een hoger niveau te helpen.

"Verandering is een onvermijdelijk onderdeel van een succesvolle onderneming in de 21e eeuw. Verandering is niet gemakkelijk en meestal een hele uitdaging.
Maar één ding is zeker: verandering is een kans om het (nog) beter te doen en een kans om jezelf opnieuw uit te vinden."

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief