Meer dan 750 consultants die jouw taal spreken

  • 09/01/2022

Als we een vergelijking maken met meer dan een decennium geleden, waren onze consultants de held van onze klanten als ze in staat waren manuele taken te automatiseren met een enkele bedrijfsapplicatie.

Per vandaag zijn de meeste van onze klanten digital natives, die meer en meer geleefd hebben in een wereld waar digitalisering gewoon is, informatietechnologie is een commodity geworden. Net als stromend water, elektriciteit of gas. Wie kan zich vandaag de dag nog een bedrijf voorstellen dat soepel draait zonder internet? Elke organisatie wordt een digitale organisatie. De laatste jaren wordt dit gecombineerd met appificatie en cloud technologie die aan een razend tempo evolueert. Als gevolg daarvan is iedereen en alles altijd met elkaar verbonden. Dit is een waarheid geworden, of meer nog, gewoon het nieuwe normaal. 5G wordt de volgende game changer!

Daarom hebben onze klanten geleidelijk de lat hoger gelegd voor wat betreft de verwachtingen ten aanzien van onze implementatieconsultants. Ze moeten zowel digitaliseringsgericht zijn als in staat om uit te voeren, maar ook heel goed de bedrijfsprocessen begrijpen van de sector waarin onze klanten actief zijn. Onze consultants moeten het dagelijkse leven, de dagelijkse uitdagingen van de bedrijven van onze klanten begrijpen. Daarom heeft 9altitudes jaren geleden besloten om zich te specialiseren, om zich te richten op specifieke sectoren. Vanaf vandaag begrijpen onze leverings- en verkoopteams de werking van een productiebedrijf, een groothandel & distributie of een dienstenbedrijf.

"... onze klanten hebben geleidelijk de lat hoger gelegd voor wat betreft verwachtingen ten aanzien van onze implementatieconsultants."

Gaandeweg leerden we dat naast de stabiliteit, de innovatie en de betrouwbaarheid van de bewezen worldclass platforms van onze belangrijkste leveranciers Microsoft en PTC, kleine emmers functionaliteit ontbraken om onze klanten "on cloud 9" te brengen in hun specifieke industrie. Er bestaat geen one-size-fits-all bedrijfsapplicatie die in elke branche past. Om klaar te zijn voor de digitale toekomst van morgen, willen onze klanten de flexibiliteit, de schaalbaarheid en de snelheid waarmee Microsoft- en PTC-platformen evolueren, niet missen. Maar ze willen ook een oplossing voor hun industriespecifieke behoeften.

We hebben onze consultancyteams aangevuld met experts uit de industrie en mensen uit onze focussectoren, die een oprechte interesse hebben in de digitalisering van morgen. Deze unieke combinatie van bedrijfskennis en IT-kennis stelt ons in staat de behoeften van de industrie beter te begrijpen en de benodigde workflows en oplossingen voor de uitdagingen van de industrie te voorzien.

Omdat we ons op bepaalde sectoren richten, hebben onze consultants hun ervaring uitgebreid om digitaliseringsvaardigheden met branchekennis te combineren. Dit stelt ons in staat om deze platforms te verrijken en ze industriespecifiek te maken. Waar nodig ontwikkelt 9altitudes industriespecifieke 9A-oplossingen bovenop deze platformen of stellen we de beste oplossingen voor bepaalde domeinen voor, die zijn ontwikkeld voor de specifieke sector van onze klanten, en implementeren we deze. Andere voorbeelden zijn de branchespecifieke configuratie van deze platforms en de integratie van best practices voor onze focussectoren. We vermijden het wiel opnieuw uit te vinden en verspreiden de kennis van de industrie via onze consultancy community. Dit resulteert in het leveren van superieure klantervaringen.

"Deze unieke combinatie van bedrijfskennis en IT-kennis stelt ons in staat de behoeften van de industrie beter te begrijpen en de benodigde workflows en oplossingen voor de uitdagingen van de industrie te voorzien. "

We kunnen met trots stellen dat onze consultants in staat zijn om een digitaliseringsproject in onze focussectoren te kickstarten en de platformen van Microsoft en PTC uit te breiden om een stapje verder in de industrie-uitvoering te gaan. Onze consultants kunnen grondige end-to-end industriespecifieke platformen leveren door gebruik te maken van de mogelijkheden van de bredere Microsoft en PTC stack, waardoor de time-to-value wordt versneld.

De nieuwe 9A-heroes voor onze klanten gaan verder dan louter automatisering met een enkele bedrijfsapplicatie. Zij kunnen een digitale rode draad realiseren, die meerdere afdelingen en disciplines omspant, gegevens op een digitale manier door een organisatie laat stromen en de taal van de industrie spreekt. Het zit gewoon in hun D9A.

geschreven door Patrik Luca, Go to Market Director at 9altitudes

Patrik Luca

Corporate Go To Market Director

Blijf op de hoogte!