9altitudes en isatech bundelen hun krachten in Frankrijk en ondertekenen een strategisch partnership op Europees niveau

  • 01/02/2022

Een zinvol partnership

De twee entiteiten, beide belangrijke Microsoft-partners in Frankrijk en Europa, bundelen hun krachten in een strategische alliantie om samen een antwoord te bieden op de digitale uitdagingen van de markt. In totaal zullen meer dan 750 consultants hun vaardigheden ten dienste stellen voor bijna 2.500 klanten. Bovendien zijn de twee groepen nu aanwezig in 6 Europese landen (Frankrijk, België, Nederland, Slovenië, Denemarken, Portugal).

Gedeelde waarden zijn de drijvende kracht achter de twee ondernemingen en vormen de basis van deze unie. De tevredenheid van de klanten, de projectgerichte cultuur, de zakelijke en technische expertise van de consultants en de complementariteit van de geografische locaties zijn stuk voor stuk sterke punten waarrond de twee entiteiten verder willen werken.

"Ik ben zeer trots om dit nieuwe strategische partnership met isatech aan te kondigen, in samenwerking met het internationale investeringsfonds Waterland, wat een zeer belangrijke stap is voor onze beide bedrijven. Dit partnership laat ons toe om onze positie als toonaangevende Microsoft partner te consolideren, en zo onze klanten op de best mogelijke manier te blijven ondersteunen," zegt Filip Bossuyt, CEO van de 9altitudes groep.

"Isatech is zeer verheugd om de krachten te bundelen met 9altitudes op de Franse markt. Dankzij de expertise van onze twee bedrijven rond Microsoft technologieën, zullen we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in hun digitale transformatie," zegt Jérôme Bazin, President van isatech, nu President van 9altitudes Frankrijk.

De 9altitudes groep volgt de groeistrategie die in 2019 met het investeringsfonds Waterland is vastgesteld. De komende maanden zal deze strategie worden voortgezet en zal het merk 9altitudes blijven groeien, belichaamd door alle medewerkers van de groep.

Complementaire sectorexpertise en een gemeenschappelijk DNA

Deze samenwerking past perfect in de strategie van de groep, die over specifieke deskundigheidsgebieden beschikt.

De 9altitudes groep beschikt van oudsher over een solide expertise in verschillende sectoren, en in Frankrijk in het bijzonder in de sector Manufacturing. De groep ondersteunt zijn klanten op hun weg naar Industrie 4.0 door de implementatie van digitale oplossingen zoals ERP, IoT, CRM, Field Services, enz.

Wat isatech betreft, is het bedrijf betrokken bij verschillende strategische sectoren zoals consumentenproducten, gezondheid, de juridische sector en productie. De filosofie van isatech is ook altijd geweest om zich te positioneren als een vertrouwde partner voor zijn klanten.

Voor meer informatie over isatech:

www.isatech.fr

Thierry Cavaillé

Country Manager Frankrijk

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief