Connected service

  • 06/01/2022

Maak van je after-sales een concurrentievoordeel en behoud je klanten voor het leven. Verzamel en verwerk gegevens en creëer nieuwe bedrijfsmodellen die je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.


Altijd aan

Wanneer jouw organisatie in staat is om elke seconde van de dag gebruik te maken van data, wordt de service die je aan jouw klanten kunt bieden een echte onderscheidende factor. Met datacaptatiepunten op de juiste plaatsen en een platform dat dit ondersteunt, zijn er geen grenzen aan wat mogelijk is.

Begin met service te verlenen wanneer de data het vertelt, niet je klant.

Van reactief naar proactief

Multichannel- en omnichannelstrategieën stellen consumenten nu al in staat contact op te nemen met bedrijven en hun probleem op een efficiënte manier opgelost te krijgen. Het Internet of Things (IoT) maakt het mogelijk om services sneller dan in real time te leveren. Dit betekent dat contactcentra uiteindelijk hun focus kunnen verleggen naar outbound calls, waarbij ze proactief contact opnemen met consumenten wanneer een probleem of serviceafwijking wordt verwacht, in plaats van te wachten op het stressvolle telefoontje van de klant.

Creëer new business modellen
Vermijd onnodige verschuivingen
Verlaag de kosten

Werkelijke innovatie

Jouw datapunten zijn een poort naar new businessmodellen en andere manieren om dezelfde dienst te leveren. Begin na te denken over de manier waarop je een serviceovereenkomst afsluit. Verras jezelf niet langer met onvoorziene scenario's.

De wereld creëert nieuwe businessmodellen dankzij de gegevens die de klant verstrekt via interacties of de producten die de klant gebruikt.

Neem contact met ons op om van start te gaan met jouw digitale transformatie

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief