Waarom specifieke 9A-oplossingen en -methodologie van belang zijn voor uw bedrijf

  • 02/01/2022

Om er zeker van te zijn dat we end-to-end oplossingen kunnen aanbieden die zijn toegesneden op onze focusindustrieën en de behoeften van onze klanten, combineren en breiden we bewezen world class proven platformen van onze partners Microsoft en PTC uit met best-of-breed industrieoplossingen, best practices en horizontale oplossingen.

Maar zelfs met het brede scala van vele succesvolle 3rd party tools die beschikbaar zijn op de markt, merkten we al vroeg dat voor onze focusindustrieën klanten niet konden profiteren van een echte end-to-end oplossing, zonder veel aanpassingen of het implementeren van workarounds die een minder dan ideale oplossing voor deze klanten veroorzaakten. Daarom zijn we, op basis van onze jarenlange expertise in de sector, begonnen met het bouwen van verschillende eigen IP-producten die essentiële onderdelen zijn geworden van de end-to-end vertical suites die 9altitudes aanbiedt.

Al onze producten worden onderhouden door deskundige consultants die ervoor moeten zorgen dat deze producten voortdurend evolueren op basis van wat er in de markt gebeurt en wat onze klanten als feedback geven. Wij investeren voortdurend in het toevoegen van vernieuwende technologieën en functies om de concurrentie voor te blijven.

Dankzij onze partnerships met zowel PTC als Microsoft kunnen we niet alleen unieke eigen IP bouwen die producten van beide leveranciers combineert en integreert (zoals onze Windchill PLM - Dynamics ERP integratie), maar zijn we ook betrokken bij verschillende programma's die ervoor zorgen dat we altijd goed op de hoogte zijn van wat er gebeurt met de producten waarmee we integreren. Dit betekent dat we onze producten op voorhand kunnen aanpassen zonder dat klanten zich zorgen hoeven te maken over de voortdurend veranderende cloudplatforms van deze partners.

We onderscheiden 3 categorieën van Own IP die bij 9altitudes worden ontwikkeld:

Best of breed industrie:

Deze producten zijn gebouwd voor specifieke industrieën en pakken zeer specifieke behoeften aan waar de klanten in onze focusindustrieën zich zeer goed in kunnen vinden. Enkele voorbeelden: 9A (Advanced) Manufacturing; 9A Construction Services Management voor klanten; 9A Membership Management;...

Best practices:

Voorgeconfigureerde gegevens, documentatie, opleidingsmateriaal,... om ervoor te zorgen dat we onze projecten sneller kunnen starten, maar met behoud van kwaliteit, standaardiseren van processen bij onze klanten op basis van onze expertise en het aantonen van snelle resultaten aan onze klanten.

Horizontale oplossingen:

Producten die in een brede waaier van sectoren kunnen worden gebruikt en een toegevoegde waarde bieden in domeinen zoals Business Intelligence (9A Smart Insights), Document Management (9A Document Management), systeemgezondheid (9A Performance & Quality Management),...

Diederick Hallynck

Go To Market Director

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief