GEN-I Sonce

GEN-I Sonce stond voor de uitdaging om de werkwijze van hun onderhoudsteam te verbeteren. De oplossing werd gevonden in de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Field Service. Ze wendden zich tot 9altitudes voor hulp bij de implementatie.

Op zoek naar vernieuwing

Twee decennia geleden, temidden van zonnige zonnevelden, stond GEN-I Sonce voor een cruciale keuze. Met meer dan 50 toegewijde medewerkers en verouderende zonneparken in hun portefeuille, wisten ze dat hun onderhoudsbeheer moest verbeteren om de groeiende vraag bij te benen. 

Lees in deze blog hoe GEN-I Sonce deze uitdaging aanging en de oplossing vond!

"9altitudes hielp ons bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Field Service, waardoor de werklast van essentieel personeel in GEN-I Sonce werd verlicht en ons in staat stelt om op alle gebieden verder te groeien."

Peter Marinšek

Senior Project Manager / Team Lead, GEN-I Sonce

Experts die de industrie begrijpen

Bij GEN-I Sonce begrepen ze dat ze experts nodig hadden die de industrie door en door kennen. Hun vorige opstelling, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 CRM, bestandsdeling en projectbeheertools, Excel en Outlook, bleek niet effectief te zijn. De enorme groei van het bedrijf en het grote aantal verkochte energiecentrales dwong hen om op zoek te gaan naar een andere oplossing.

Ze stelden een lijst op met 3 oplossingen van verschillende softwareleveranciers en kozen uiteindelijk voor Dynamics 365 Field Service. De Field Service-oplossing werd gekozen omdat deze het beste paste bij de bestaande infrastructuur in het bedrijf en ze hadden al ervaring met Microsoft-tools. Bovendien bood de oplossing alles wat hun onderhoudsafdeling nodig had.

De implementatie is onze verantwoordelijkheid bij 9altitudes, een bedrijf met jarenlange expertise in de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Field Service. Ons team van experts begrijpt de branche door en door en staat klaar om de optimale oplossing te vinden voor elke zakelijke uitdaging.

Benieuwd naar onze Field Service-oplossing?

Ontdek hoe Field Service Management software een krachtige oplossing is die bedrijven in staat stelt om hun buitendienstactiviteiten effectiever te beheren en te optimaliseren.

Uitzonderlijke reactiesnelheid en flexibiliteit

Bij GEN-I Sonce stond Peter Marinšek aan het roer van de implementatie van Field Service. Hij beschouwt de ervaring met 9altitudes als uiterst positief. De experts waren buitengewoon responsief en flexibel en hadden altijd een oplossing paraat. Ze hebben de intentie om in de toekomst blijven samen te werken met 9altitudes.

"9altitudes heeft ons geholpen bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Field Service, wat de werklast van cruciaal personeel bij GEN-I Sonce aanzienlijk heeft verminderd en ons in staat stelt om op alle gebieden verder te groeien. Zonder deze tool zouden we steeds meer personeel nodig hebben om ervoor te zorgen dat al onze zonneparken optimaal draaien. 9altitudes was een essentiële partner in de implementatie van deze tool, zonder wie veel bedrijfsprocessen niet optimaal zouden zijn en het programma nog steeds in de conceptfase zou verkeren."

"9altitudes is een essentiële partner geweest bij de implementatie van deze tool. Zonder hen zouden veel bedrijfsprocessen niet optimaal zijn en zou het programma nog steeds in de conceptfase verkeren."

Peter Marinšek

Senior Project Manager / Team Lead, GEN-I Sonce

Tevreden gebruikers

GEN-I Sonce is tevreden met de geïmplementeerde oplossing, omdat deze diverse andere systemen vervangt die voorheen werden gebruikt voor onderhoudsdoeleinden. Bovendien hebben ze opgemerkt dat de nieuwe oplossing de tijd die operationeel personeel aan hun taken besteedt, aanzienlijk vermindert.

9altitudes boost Field Service met Copilot!

Ontdek de groei, AI-innovatie en impact die jouw business niet mag missen in dit artikel!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief