Tobroco

Dankzij de ambitieuze groeiplannen van Tobroco-Giant moest het Nederlandse bedrijf slimmer werken en slimmer tekenen.

Alle informatie in één systeem

Met de hulp van 9altitudes gingen de ingenieurs aan de slag met het CAD-programma PTC Creo en deze 3D-modellen werden de absolute basis voor alle informatie in het hele bedrijf. Van werkinstructies voor de monteurs tot handleidingen voor de eindklant.

Dankzij het PLM-programma PTC Windchill worden deze informatie en de laatste aanpassingen onmiddellijk gedeeld in de hele organisatie.

Tobroco gebruikt hun 3D-model in de hele organisatie

Resultaten

Informatie verzameld in één systeem

Tobroco hoeft niet iedereen een dure CAD-licentie aan te schaffen. Een 3D-afbeelding biedt meer informatie en context dan een tekstdocument.

Nauwkeurige gegevens doorheen het hele bedrijf

Collega's die in eerste instantie niets met engineering te maken hebben, kunnen binnen het systeem toegang krijgen tot het document, en hebben daarmee toegang tot de meest recente versie.

Partners hebben toegang tot het systeem

Buitenlandse partners die betrokken zijn bij het ontwerp van het product krijgen toegang tot het systeem, waardoor het e-mailverkeer tussen collega's en/of partners tot een minimum beperkt blijft.

"Een softwarepakket kopen, dat is een kunstje en je leert het. Maar je mensen aan boord krijgen is een heel ander verhaal."

Toine Brock

Founder and Owner Tobroco-Giant