PTC Creo

Creo is de CAD-oplossing van PTC die jouw ontwerpers in staat stelt om zo efficiënt mogelijk uiteenlopende producten te ontwerpen. Ook wanneer je samenwerkt met partners die andere CAD-systemen hebben, kan je ook die gegevensimporteren. Stroomlijn jouw bedrijfsprocessen met Creo.

Gebruik Creo om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen

Bij 9altitudes implementeren en onderhouden we CAD-oplossingen van PTC. Wij doen dit op basis van een systeem om het dagelijks leven van je medewerkers te vergemakkelijken en helpen een digitale rode draad (digital thread) in je bedrijf te creëren. Onze experts hebben samen enkele honderden productiebedrijven geholpen en willen ook jou graag helpen.

Ben je op zoek naar PTC Creo Parametric trainingen?

Gebruik jouw tijd verstandig en breng jezelf op een hoger niveau door training in de oplossingen die je dagelijks gebruikt. Je zal efficiënter zijn en meer gedaan krijgen door een Creo Parametric cursus te volgen.

Creo Parametric

Creo Parametric is een modern, flexibel en schaalbaar 3D CAD systeem waarmee je kan meegroeien - of je nu een onafhankelijke consultant bent, een nieuw startend bedrijf, of een internationaal bedrijf. De software is de meest robuuste, schaalbare en flexibele 3D-modelleringssoftware in de industrie.

Creo Parametric combineert gebruiksgemak met functies die elke denkbare taak aankunnen. Van conceptueel ontwerp tot productie op de werkvloer, Creo Parametric lost elke engineering uitdaging waarmee productiebedrijven geconfronteerd worden op.

Creo Elements/Direct

Creo Elements/Direct is een uitgebreid systeem voor mechanical engineers en ontwerpers die producten maken met behulp van de direct modellering benadering van 3D CAD.

Creo Elements/Direct Modeling is het meest uitgebreide direct modeling systeem op de markt, die aan jouw gespecialiseerde behoeften voldoet. De software is intuïtief, robuust en opgewassen tegen elke taak, zelfs wanneer het massieve samenstellingen bevat. Bovendien kan iedereen in je team aan een 3D-product werken met een minimale aanlooptijd. Daarbovenop kan je eenvoudig multi-CAD gegevens van partners of leveranciers importeren en vervolgens snel een digitaal prototype of voorstel produceren.

Creo +

Creo + is de Cloud-versie van Creo. Het combineert de kracht en functionaliteit van Creo, in SaaS-modus. Deze versie biedt nieuwe tools waarmee teams effectiever kunnen samenwerken aan ontwerpen in realtime. Het blijft echter compatibel met de on-premise versies van Creo.


Creo Illustrate

Creo Illustrate is een tool voor het genereren van geanimeerde en interactieve 3D technische illustraties. Dit zijn slechts enkele van de voordelen:

  • Complexe informatie duidelijk overbrengen
  • Verlaag vertaalkosten
  • Verhoog de productiviteit van illustratoren

Creo Simulate

Creo Simulate helpt je te begrijpen hoe ontwerpen zich gedragen in reële situaties. Zoals de naam al zegt, is het een simulatiesoftwarepakket dat structurele, thermische en trillingsanalyses en nog veel meer omvat... Door deze software te gebruiken, verminder je het aantal veel duurdere fysieke prototypes.

-> Meer info

Creo Parametric is het moderne flexibele schaalbare 3D CAD-systeem

Creo helpt je sneller betere producten te ontwerpen

Eindeloze mogelijkheden
met PTC Creo

Creo helpt je sneller betere producten te ontwerpen. Het team gaat de verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en productiviteit waarderen, met nieuwe tools voor model-based definition (MBD) en additive manufacturing. Creo bouwt verder op nieuwe mogelijkheden voor simulation en generative design.

Parametrische ontwerpen

Met robuuste parametrische modellering kunnen modellen rigoureus en met een hoge mate van intelligentie worden gebouwd, zodat ze kunnen reageren op onvoorziene veranderingen. Het parametrische uitgangspunt maakt Creo ook een natuurlijke eerste keuze voor automatiseringstaken met betrekking tot configuratie en platformgebaseerde producten.

Surfacing

3D CAD is niet compleet zonder robuuste surfacing. Met Creo krijg je de mogelijkheid om uitsluitend in surfaces te modelleren of in een mix van solids en surfaces. Dit geeft je maximale flexibiliteit en robuustheid - zelfs als het gaat om de echt ingewikkelde geometrieën.

Mechanismen

Traditionele mechanismen bevatten vaak bewegende delen. Zij kunnen worden geanalyseerd in mechanisme-functionaliteit, waarbij verschillende soorten motoren kunnen worden bevestigd, die de constructie beïnvloeden in de beschikbare vrijheidsgraden.

Cabling & piping

Als je kasten of chassis bouwt die aanzienlijke hoeveelheden kabels of leidingen bevatten, is de kans groot dat je de bekabeling- en leidingfunctionaliteit in Creo wilt gebruiken. Compleet met de mogelijkheid om aansluitgegevens en leiding- of kabellengtes uit te lezen, maakt het je digitale constructie compleet.

Wens je meer informatie? Contacteer ons!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief