Creo Simulation Live

Haal nog meer uit jouw bestaande Creo oplossing

Creo Simulation Live stelt jou en jouw team in staat om simulatie tot een integraal onderdeel van jouw ontwerpwerkzaamheden te maken. Je hoeft niet langer te werken aan een analysekopie van het project waaraan je werkt, maar je kan jouw ideeën snel en efficiënt testen. Zo haal je nog meer uit de oplossing waar jij en jouw team al aan werken.

Analyse in Creo Simulation Live werkt net als een omgevingsinstelling. Als je Creo hebt ingesteld om jouw ontwerp continu te analyseren, wordt het scherm na elke regeneratie bijgewerkt met de nieuwe resultaatplot - net als wanneer het model verschuift.

Creo Simulation Live behandelt lineaire sterkteanalyse, thermische analyse en eigenfrequentieanalyse op zowel onderdelen als samenstellingen.

Het is volledig geïntegreerd in Creo Parametric en zeer gebruiksvriendelijk, maar vooral veel sneller dan traditionele eindige-elementenberekeningen omdat het gebruik maakt van de vele processoren op de grafische kaart.

Het verschil in snelheid ten opzichte van traditionele analyse-instrumenten kan veel groter zijn - het is niet ongebruikelijk om resultaten te zien die 100 keer sneller zijn dan met traditionele systemen.

Test jouw ideeën snel en efficiënt

Met Creo Simulation Live kan je sneller meer alternatieven testen en in minder tijd tot steeds betere ontwerpen komen.

Creo Simulation Live maakt simulatie een integraal onderdeel van jouw ontwerpwerkzaamheden. Het is niet nodig het model te vereenvoudigen of te werken aan een speciaal "analyse-exemplaar", zoals sommigen de gewoonte hebben.

Met Creo Simulation Live kan je direct analyseren op een complex model vol details en krijg je snel bruikbare resultaten als leidraad voor jouw verdere ontwerpwerkzaamheden.

Met Creo Simulation Live kan je je concentreren op het ontwerpwerk.

Creo Simulation Live is een technologische sprong voorwaarts.

Wanneer was de laatste keer dat je zoveel sneller resultaat zag? De relatieve berekeningssnelheid van Creo Simulation Live varieert van een factor 10 op sommige soorten problemen tot een factor 1000 op de berekening van compacte onderdelen.

Creo Simulation Live is een module voor PTC Creo Parametric

Creo Parametric is een modern en schaalbaar 3D CAD-systeem dat jouw ontwerpuitdagingen oplost.

Wanneer je Creo Simulation Live met Creo Parametric gebruikt, wordt jouw scherm na elke regeneratie voortdurend bijgewerkt met de nieuwe resultaatplot.

Voor jou en jouw team betekent dit dat je niet langer in analyse-exemplaren hoeft te werken, maar jouw ideeën snel en gemakkelijk kan testen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief