CAD PTC Creo trainingen

Hier kom je meer te weten over de verschillende CAD cursussen gebaseerd op Creo van PTC.

Creëer waarde vanaf dag 1 - volg een creo training

Tijd is geld - zowel voor jou als voor jouw werkgever. Gebruik jouw tijd verstandig en breng jezelf op een hoger niveau door training in de applicaties die je elke dag gebruikt. Je zal efficiënter werken en meer gedaan krijgen door een Creo en Windchill cursus te volgen bij 9altitudes.

De cursus wordt gegeven door een van de 9altitudes cursusleiders. De 9altitudes instructeurs hebben jarenlange ervaring in Creo en Windchill en zijn gecertificeerd door PTC.

Hieronder zie je de geplande open standaardcursussen die we in de nabije toekomst aanbieden.

5 redenen om een training in creo te volgen

Je krijgt les van ervaren Creo experts
Wat je leert kan je gebruiken in jouw dagelijkse werk
Je wordt efficiënter in je dagelijkse werk
Je krijgt een certificaat van de cursus
Deelname is beperkt - er is altijd tijd voor jou

Waar kan je de cursus volgen?

Wij bieden de cursus fysiek aan bij ons op kantoor:

  • In België: Kortrijk of Antwerpen
  • In Nederland: Weesp

Of ter plaatse bij jou of virtueel.

De cursussen worden gewoonlijk in het Nederlands gegeven, maar kunnen ook in het Engels worden aangeboden.

Vind de training die bij jou past

Inleiding tot Creo Parametric

In deze cursus leer je de basis modelleervaardigheden en word je snel vertrouwd met Creo Parametric. Onderwerpen zijn onder meer schetsen, modelleren van onderdelen, samenstellingen, tekeningen en basistechnieken voor modelbeheer.

→ Lees meer over de training

Introductie tot Creo Parametric voor ervaren 3D CAD-gebruikers

Deze cursus is een introductiecursus, het is immers belangrijk om te weten hoe Creo Parametric werkt voordat dieper wordt ingegaan op meer geavanceerde onderwerpen.

→Lees meer over de training

Geavanceerde functionaliteit in Creo Parametric

Deze training geeft je een goed overzicht van de kracht van Creo Parametric op het gebied van meer complexe geometrieën. De training behandelt zowel solid als surface modelleertechnieken en benadrukt de flexibiliteit van Creo Parametric als het gaat om het combineren van de twee.

→Lees meer over de training

Detailleren met Creo Parametric

In deze cursus leer je hoe je snel tekeningen kan maken op basis van parametrische informatie uit 3D-modellen. Er wordt ook getoond hoe tekeningen verder kunnen worden gedetailleerd en op welke manier er voordeel kan worden gehaald uit de parametrische en associatieve aard van Creo Parametric.

→Lees meer over deze training

Geavanceerde samenstellingen met Creo Parametric

In deze cursus krijg je te zien hoe Creo Parametric kan gebruikt worden om complexe samenstellingen te maken en te beheren. Er wordt getoond hoe geavanceerde tools kunnen ingezet worden om ontwerpen te beginnen en te onderhouden, de efficiëntie te verhogen en de systeemprestaties te verbeteren. 

→Lees meer over deze training

tag-new-circle
Creo Parametric update

In deze cursus worden nieuwe functionaliteitsverbeteringen in Creo Parametric gepresenteerd waarmee de productiviteit kan worden verhoogd en technische ontwerpen kunnen worden verbeterd.

→Lees meer over deze training

Plaatwerk met Creo Parametric

Deze cursus omvat het ontwerp van plaatwerkonderdelen en samenstellingen in Creo Parametric, inclusief productietekeningen. De cursus bouwt voort op de basislessen van "Inleiding tot Creo Parametric" en dient als tweede leerfase.

→Lees meer over deze training

Inleiding tot Creo Simulate

In deze cursus leer je meer over hoe productontwerpen kunnen worden getest, gevalideerd en geoptimaliseerd met de Creo Simulate module. Creo Simulate maakt het simuleren van structurele en thermische belastingen op productontwerpen mogelijk.

→Lees meer over deze training

Ontwerp van mechanismen met Creo Parametric

Deze cursus behandelt het definiëren van mechanische verbindingen in een samenstelling, het configureren van het resulterende mechanisme, het uitvoeren van een kinematische analyse en het evalueren van de resultaten. “Ontwerp van mechanismen met Creo Parametric” is bedoeld voor ervaren gebruikers die beweging willen toevoegen aan hun modellen door het introduceren van mechanische verbindingen en actuatoren.

→Lees meer over deze training

Mechanism Simulation met Creo Parametric

Deze cursus behandelt het aanleren van geavanceerde modellerings- en analysevaardigheden. Onderwerpen zijn onder meer het uitwerken van het 3D-model, het analyseren van het onderliggende mechanisme en het evalueren van de resultaten. Deze cursus is bedoeld voor ervaren gebruikers die beweging willen toevoegen aan hun producten en dynamische reacties van bewegende componenten willen analyseren.

→Lees meer over deze training

Inleiding tot Creo Elements Direct Modeling

Deze cursus behandelt het expliciete, niet-parametrische ontwerpen (“direct modeling”) met Creo Elements/Direct. De cursist zal vertrouwd raken met de interface en benadering van Creo Elements/Direct voor direct modeling, inclusief het snel en nauwkeurig schetsen, het transformeren van deze schetsen in 3D-vormen, en het direct manipuleren van bestaande geometrie.

→Lees meer over deze training

Vind je niet wat je zoekt?

Naast de bovengenoemde cursussen geven wij ook cursussen in Creo Parametric. En we bieden bedrijfsspecifieke cursussen aan in veel van de andere oplossingen die we aanbieden.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vragen over PTC Creo trainingen?

Christiaan Renzema
Sales / Training coördinator, 9altitudes

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief