PTC Windchill

PLM-oplossingen zijn een onmisbaar element geworden in elk IT-systeem dat evolueert om de uitdagingen van zijn tijd aan te gaan. PLM's zijn meer dan alleen een softwarecomponent. Het is een model voor het beheer van productgegevens dat gericht is op innovatie en de optimalisering van zowel interne als externe communicatie.


Een nieuwe manier om met productgerelateerde gegevens om te gaan

Product Lifecycle Management oplossingen winnen terrein bij tal van grote ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen en ISE's in de industriële sector. Deze democratisering is een gevolg van de maturiteit van de technologie en de directe impact ervan op de productiviteit van alle afdelingen binnen de onderneming.

Ben je op zoek naar trainingen in PLM Windchill?

Vind de training die bij jou past

Hoe haal je het meeste uit PLM?

Hoe kan software zo effectief zijn in het stroomlijnen van de communicatie tussen verschillende punten in de waardeketen? In één woord: centralisatie. Een PLM-tool wordt het enige referentie-instrument waarmee de gegevens consistent kunnen worden beheerd en van de ene afdeling naar de andere kunnen worden overgedragen.

Een tool die iedereen helpt: PLM's zijn als een informatieve ruggengraat, waardoor elke werknemer en leverancier gemakkelijk kan communiceren over gegevens en ervoor kan zorgen dat alle wijzigingen die ze aanbrengen in real time in overweging worden genomen.

Verbetering van de productiviteit: Het is belangrijk om een synergie te ontwikkelen tussen het ERP en PLM die je in staat stelt om het beste uit beide te halen, terwijl je alle fouten en gegevensverlies zo veel mogelijk beperkt.

Innovatie aanmoedigen: PLM-oplossingen helpen om structuren op te heffen door de traditionele segmentatie van toepassingsomgevingen ongedaan te maken, en ondersteunen de ontwikkeling van een digitaal ecosysteem dat innovatie bevordert.

Is de PLM-oplossing Windchill voor mij gemaakt?

De open architectuur van Windchill maakt een eenvoudige integratie met andere bedrijfssystemen, waaronder IoT, mogelijk en biedt zo een solide basis voor een productgedreven digitale rode draad. PTC's PLM-systeem biedt uitgebreide out-of-the-box functionaliteit en zeer configureerbare rol- en taakgebaseerde apps.

Interface met ERP

9altitudes heeft een interface ontwikkeld zodat Windchill gemakkelijk aan jouw ERP-oplossing kan worden gekoppeld.

CAD-compatibiliteit

Windchill is compatibel met alle belangrijke CAD-tools op de markt.

Gebruiksvriendelijk

Het intuïtieve ontwerp maakt Windchill gemakkelijk te beheersen door iedereen binnen het bedrijf en onder de externe partners.

Snelle winst

Windchill kan in slechts enkele weken worden geïmplementeerd, zodat je snel profijt hebt van de oplossingen.

Blijf op de hoogte!