KeyShot

KeyShot is de ultieme software voor 3D-rendering en -animatie, die je helpt jouw concept opnieuw vorm te geven: van materiaalverwerking met millimeterprecisie tot contentbewerking en animatie. KeyShot is jouw virtuele canvas dat je ideeën omzet in visueel boeiende resultaten.

Geef nieuw leven aan je ontwerpideeën

In de snel evoluerende markt, waar precisie van het grootste belang is en een kortere time-to-market het doel is, speelt KeyShot een essentiële rol om dit doel te bereiken. De real-time rendering engine versnelt het iteratieve ontwerpproces en maakt fysieke prototypes overbodig.

Jouw realistische beelden en betoverende animaties zullen klanten en belanghebbenden boeien en je product effectief op de markt brengen nog voordat het een fysiek product wordt.

Ervaar de ongelooflijke kracht van deze 3D renderingsoftware die nieuwe mogelijkheden opent voor je creatieve inspanningen en je ontwerpideeën tot leven brengt in een tastbare, gemakkelijk te begrijpen vorm. Of je nu bezig bent met het vormgeven van de esthetiek van cutting-edge mode, de verhaallijn van interieurs vormgeeft of de volgende golf consumentenelektronica bedenkt, KeyShot is het virtuele canvas dat je ideeën omzet in visueel boeiende realiteiten.

Realistischere ontwerpen - vóór productie

Laat je creatieve potentieel de vrije loop door je verbeelding naadloos tot leven te brengen - van pakkende stilstaande beelden en dynamische animaties tot de ontwikkeling van boeiende interactieve websites en meeslepende mobiele content. De mogelijkheden zijn net zo grenzeloos als jouw ideeën.

Ideeën direct visualiseren
KeyShot maakt een snel en visueel dynamisch ontwerpproces mogelijk en ondersteunt een uitgebreide reeks 3D-bestandsformaten voor een naadloze overgang van concept naar het uiteindelijke product.
Focus op je ontwerpen

Dankzij het gebruiksvriendelijke platform van KeyShot kan je je moeiteloos concentreren op jouw ontwerpen. Bereik resultaten van professionele kwaliteit in slechts enkele minuten via een intuïtieve, workflowgebaseerde interface die essentiële geavanceerde functies naadloos integreert.

Krachtige belichtingsfuncties

Verlichting is van het grootste belang en KeyShot begrijpt het belang ervan bij het creëren van realistische scènes. Met de geavanceerde belichtingsfuncties kun je lichten en schaduwen op maat maken voor je producten of scènes.

Maak het realistischer

De geavanceerde materialen van KeyShot gaan verder dan het fysieke uiterlijk en bieden wetenschappelijk nauwkeurige eigenschappen, zodat je beelden kan maken die boeien en realistisch zijn. Gebruik een voorinstelling, een bestaand materiaal of laat je eigen creativiteit de vrije loop.

Visualisatie versterken

Ontgrendel het potentieel van visualisatie met KeyShot, dat de mogelijkheid biedt om hoogwaardige beelden te creëren in elke fase van jouw productontwerp. Maak gebruik van de voordelen van KeyShot op de volgende gebieden:

Ontwerpen en innovatie

Naadloos ontwerpen, itereren en verfijnen. Werk moeiteloos samen, ontwikkel met precisie en implementeer naadloos. De gebruikersinterface van KeyShot is speciaal ontworpen om je in staat te stellen je ideeën met uitzonderlijke snelheid en ongeëvenaard gemak te visualiseren. Jouw creatieve reis, naar een hoger niveau.

Productie en documentatie

Of je nu afbeeldingen maakt voor de productie of technische documentatie ontwikkelt voor klanten, met KeyShot beschik je over de tools om snel de afbeeldingen te genereren die nodig zijn voor snelle ontwerpbeslissingen. Versnel jouw time-to-market en maak weloverwogen beslissingen met de efficiëntie van KeyShot binnen handbereik.

Marketing en sales

Of het nu voor jouw website, catalogus, verpakking of displays in winkels is, KeyShot biedt de hulpmiddelen om jouw ontwerpen en producten met ongeëvenaarde effectiviteit en esthetische aantrekkingskracht te presenteren. Verhoog de aanwezigheid van jouw merk en trek publiek aan met visueel aantrekkelijke beelden.

KeyShot is voor iedereen

KeyShot past zich aan elke sector aan en geeft je de flexibiliteit om afbeeldingen te maken voor alles wat je maar kunt bedenken.

Product design

Wees getuige van de impact van KeyShot vanaf het eerste concept, via iteratieve ontwerpfasen, tot het product in het winkelschap ligt. Wordt verbaasd door mooie producten met KeyShot.

Auto-industrie

Met KeyShot kun je indrukwekkende beelden maken met oneindig veel mogelijkheden. Ontdek de eenvoud van het creëren van ingewikkelde details in texturen en het baden van je scènes in perfecte belichting. KeyShot verandert het ingewikkelde in het moeiteloze.

Verpakkingen

KeyShot onthult de unieke materialen die jouw verpakking definiëren en brengt ze tot leven in de echte wereld, van zakken en containers tot flessen en dozen. Verbeter elk facet van jouw verpakkingsworkflow, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke goedkeuring.

Mode en stoffen

Ervaar exclusieve ledermaterialen, aanpasbare texturen en ongekende simulaties van screen fabrics en stoffen. KeyShot introduceert een ongeëvenaard detailniveau dat een nieuwe standaard zet.

Sieraden en accessoires

Controleer materiaalverschijningen, configureer omgevingslicht en genereer grenzeloze variaties. Zo bereik je een ongeëvenaard niveau van realisme bij het renderen van beelden, sneller dan met welke andere oplossing dan ook.

Architectuur en interieurontwerp

KeyShot is dé oplossing voor fotorealistische renders en hoogwaardige animaties. Experimenteer vrijuit met materialen, belichting en perspectieven en laat binnen enkele minuten het potentieel van je ideeën zien.

Hoe werkt KeyShot?

Stap 1: Importeer jouw 3D-model

Importeer jouw 3D model rechtstreeks vanuit je CAD tool. Gebruik IGES, STEP, FBX of OBJ formaten of gebruik een plugin om bestanden met bijna elk bestandsformaat te importeren. KeyShot biedt uitgebreide flexibiliteit bij het importeren van modellen.

Step 2: Geef jouw model kleur

Kies moeiteloos uit meer dan 600 materiaalvoorinstellingen door ze naar je model te slepen. Ervaar een voorbeeld in realtime dat het materiaal nauwkeurig weergeeft met levendige kleuren en realistische belichting.

Step 3: gepersonaliseerde belichting

Kies je omgevingsbeeld (HRDI). Als je de belichting versleept en neerzet, zie je het brede scala aan belichtingsopties, waaronder aanpassingen voor intensiteit, hoek en kleur. Je zult zien hoe het naadloos wordt opgenomen in je 3D-model.

Step 4: Kies een achtergrond

Kies een achtergrond die je model tot zijn recht laat komen. KeyShot biedt een reeks achtergrondopties, waaronder effen kleuren, afbeeldingen en HRDI-omgevingen. Pas je scène verder aan door je eigen afbeeldingen te uploaden.

Step 5: Verfijn camera-instellingen

Je scène inkaderen is net zo intuïtief als werken met een fysieke camera. Pas de hoek en afstand aan, beheer het perspectief en introduceer scherptediepte om de visuele impact van je foto te vergroten.

Wil je meer weten van onze experten?

Krijg antwoord op je vragen, ontvang meer informatie, implementeer KeyShot of vraag je gratis proefversie aan door het formulier in te vullen.

Geef ons een idee over jouw vraag en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief