PTC ThingWorx

Productiebedrijven blijven niet langer in het ongewisse over de productiviteit van hun machines op de fabrieksvloer. Door machines en bedrijfsapplicaties te verbinden met de IIoT-oplossing PTC ThingWorx, kan je in real-time zien wat er gebeurt en waarom.

Krijg inzichten in het reilen en zeilen van jouw fabrieksvloer

Produceert jouw bedrijf op maximale capaciteit en efficiëntie? Veel bedrijven weten niet wat er gebeurt op de productielijnen en hoe ze die efficiënter kunnen instellen. Dit zorgt voor gemiste kansen, onder meer op vlak van omzetverhoging en kostenbesparingen.

Blijf niet langer in het ongewisse over de productiviteit van jouw machines op de fabrieksvloer. Door machines en bedrijfsapplicaties te verbinden met de IIoT-oplossing PTC ThingWorx, kan je in real-time zien wat er gebeurt en waarom. Geconnecteerde machines en verregaande digitalisatie zorgen er immers voor dat je jouw productielijnen meer flexibel, veilig en autonoom kan laten produceren.

Tot 30% minder onvoorziene machinestilstanden*

Monitor de activiteit van de verschillende machines op de fabrieksvloer om bottlenecks en machinestilstanden op te sporen. Krijg specifieke inzichten in de redenen tot stilstand en voorkom in de toekomst dat jouw machines ongewenst stilliggen.

*Volgens gegevens van PTC

Ten volle profiteren van nieuwe en opkomende mogelijkheden

IIoT stelt fabrikanten in staat om om nauwer verbonden te blijven met hun activiteiten op de fabrieksvloer. Dit zorgt voor een concurrentieel voordeel op het gebied van klanttevredenheid, efficiëntie en de beschikbaarheid van jouw productielijnen.

Verhoogde klanttevredenheid: Handhaaf de kwaliteit van jouw producten door jouw productielijnen te monitoren en zorgt zo voor een hogere klanttevredenheid.

Snellere time-to-market: Fabrieksmanagers kunnen IIoT inzetten om bottlenecks en machinestilstanden te detecteren, wat resulteert in snellere productietijden.

Optimalisatie van voorspellend onderhoud: Door het verzamelen en analyseren van de juiste datasets, voorspellen wanneer en hoe een onderdeel binnen een apparaat zal slijten om op tijd onderhoud uit te voeren.

Verhoging OEE: Door het gebruik van IIoT krijg je ook inzichten in de Overall Equipment Effectiveness van jouw productieapparaat en kan je op basis van die gegevens de nodige optimalisaties doorvoeren om dit percentage te verhogen.

Waarom het nu tijd is om ThingWorx te omarmen

ThingWorx is een innovatief platform waarmee je eenvoudig en snel een slimme fabriek kunt bouwen, op basis van een nauwkeurig beheer van gegevens, wat van essentieel belang is.

Cloud

ThingWorx is beschikbaar op een bewezen industrieel innovatieplatform met de marktleidende cloudinfrastructuur.

Innovatie

ThingWorx helpt wereldwijde organisaties te profiteren van de waarde die wordt gecreëerd door de convergentie van de fysieke en digitale werelden.

Expertise

De oplossing is gebaseerd op PTC's domeinexpertise van productiebedrijven en biedt de functionaliteit, flexibiliteit en souplesse die nodig is om sneller en gemakkelijker speciaal gebouwde IIoT-toepassingen te ontwikkelen.

Schaalbaar
Met ThingWorx kunnen fabrikanten schaalbare en veilige oplossingen creëren die informatie en inzicht leveren en een hoog rendement opleveren.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief