SCIA

SCIA is een internationaal softwarebedrijf uit Hasselt actief in de bouwsector. Om transparant en flexibel te kunnen werken besloot SCIA om over te schakelen naar de cloudapplicaties Microsoft Dynamics 365 voor sales, customer service en marketing. Zo kunnen ze vanuit verschillende locaties werken en hebben ze een 360° overzicht van hun klanten.

Een geïntegreerd platform

Door het gebruik van het Microsoft Dynamics 365 platform hebben de sales en customer service medewerkers van SCIA een compleet overzicht van de activiteiten en cases bij hun klanten. Het geïntegreerd Microsoft platform laat data naadloos doorstromen tussen de marketing, sales en customer service apps. Zo kan sales de cases van een bepaalde klant raadplegen in de sales app en meer informatie opvragen indien gewenst. Op die manier behoudt SCIA een 360° overzicht van het reilen en zeilen bij hun klanten.

"Het geïntegreerd platform laat toe om een totaalbeeld te genereren van onze klanten, zodat we kunnen inspelen op reeds gelogde cases tijdens een salesgesprek."

Irca Schepers

Account Manager, SCIA

Resultaten

Any place, any time, any device

Door de cloudoplossing Dynamics 365 is het mogelijk om vanop verschillende locaties de applicaties te raadplegen.

Totaalbeeld in alle afdelingen

De integratie tussen sales en customer service maakt het mogelijk om vanuit beide afdelingen een totaalbeeld te genereren van de klant.

Overzicht van lead tot klant

Dynamics 365 for Sales helpt de salesmedewerkers van SCIA om een overzicht te bewaren van de volledige sales cycle, van lead naar opportuniteit tot klant. 

"Dynamics 365 geef ons de nodige transparantie over alle gelogde cases, zodat we klantenvragen vanuit verschillende landen kunnen opvolgen"

Gino Vanstraelen

Customer Service Expert bij SCIA

Dankzij Microsoft Dynamics 365 en het cloudverhaal kan SCIA vanop verschillende locaties de sales en customer service app raadplegen. Dit heeft gezorgd voor meer flexibiliteit tijdens onder meer de covid-19 periode de voorbije jaren.

Microsoft Dynamics 365 in de cloud

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief