Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Hoe win je eigenlijk klanten voor het leven? In het kort, je moet je klanten consistente en gepersonaliseerde ondersteuning bieden. Dynamics 365 for Customer Service creëert een uitzonderlijke en naadloze ervaring over verschillende kanalen voor je klanten voor, tijdens en na de aankoop. Lees verder om meer te halen uit deze alles-in-één, AI-gedreven oplossing.

Word Customer Obsessed

Op dit kritieke digitale keerpunt zijn nieuwe klantgewoonten ontstaan en wat zeker is, is dat er geen weg terug is. Eén ervaring kan de hele perceptie van jouw merk door een klant veranderen. Het is 5 keer duurder om een nieuwe klant te krijgen dan om een bestaande klant te behouden. Biedt jij een uitzonderlijke klantervaring?

Waarom je zou moeten investeren

Klanten verwachten tegenwoordig dat ze op elk moment op hun wenken worden bediend. Zonder je klanten echt te begrijpen, is het bijna onmogelijk om hun torenhoge verwachtingen te overtreffen op de momenten die ertoe doen. Dynamics 365 for Customer Service biedt je het juiste gereedschap om moeiteloos de vruchten te plukken van deze voordelen:

Versterk je merk: Uitzonderlijke ervaringen zorgen ervoor dat je klanten terug blijven komen voor meer en verliefd worden op je merk.

Win tijd en win klanten voor het leven: Breng cases moeiteloos bij de juiste medewerker en los deze cases op in een recordtempo.

Eenvoudige start: Met een eenvoudig implementatieproces beschik je in een mum van tijd over een bijgewerkt systeem.

USP’s

Hoe kunnen je medewerkers uitzonderlijke diensten leveren? Word persoonlijk. Maak gebruik van klantgegevens in je klantinteracties en wees daar waar je klant je nodig heeft. Geef de juiste tools aan de juiste medewerker, zodat deze een overzicht heeft van alle vragen van klanten, variërend van productvragen, klachten tot support cases.

Wees de eerste

Lever geweldige diensten via Internet of Things (IoT) om incidenten op te lossen voordat je klant er ook maar erg in heeft.

Productiviteit

Begrijp wat je klant in realtime voelt en gebruik AI-gestuurde suggesties voor de volgende beste interactie.

Kanalen

Zorg voor meer betrokkenheid met slimme omnichannelmogelijkheden zoals live chatondersteuning, virtuele chatbot, voice channel, digitale berichtgeving en meer.

Eigen kracht

Klanten helpen die zelfstandig naar oplossingen zoeken door hen de juiste hulpmiddelen aan te reiken om dat te doen.

Budgetinschatting: wat kan je voor jouw bedrijf verwachten?

Het is onze missie om jouw klim naar de top te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat je reis soepel en met een constant gevoel van veiligheid en controle verloopt. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om een voorlopige begroting te ontvangen. Hoe? Simpel, door het invullen van deze vragenlijst. Hiermee kunnen we een inschatting maken van de noodzakelijke investering voor de uitvoering van je project en de maandelijkse kosten voor Microsoft-licenties, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring met soortgelijke projectimplementaties.

Hoewel digitale transformatieprojecten vaak complex zijn en verschillende aspecten omvatten, hebben we onze beste inspanningen geleverd om deze initiële budgetindicatie voor jou te simplificeren, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring.

We willen benadrukken dat het essentieel is dat de vragenlijst de volledige complexiteit van je zakelijke vereisten weerspiegelt, om een nauwkeurige en passende budgetinschatting te kunnen maken. Wij vragen je daarom om 5 tot 10 minuten te reserveren voor het beantwoorden van de vragen. Met jouw gedetailleerde reacties kunnen we samen de eerste stappen zetten richting een succesvolle digitale transformatie. Ons systeem zal vervolgens onmiddellijk een gepersonaliseerde offerte genereren en deze direct naar je e-mailadres versturen.

Mocht je de vragenlijst overweldigend vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen dan persoonlijk contact opnemen om alles in detail te bespreken en je van de nodige informatie te voorzien.

Ben je klaar om een persoonlijke schatting te ontvangen en een blik te werpen op jouw digitale toekomst?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief