Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

Wie zegt dat je een groot marketingteam nodig hebt om grote dingen te laten gebeuren? Maak op een diep en persoonlijk niveau contact met je publiek door middel van automatisering. Dit brengt je verkoop- en marketingteams samen zodat ze op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste boodschap kunnen communiceren.

Marketing is de nieuwe sales

Door gesegmenteerde gegevens uit Dynamics 365 Sales te combineren met klantinzicht uit de activiteiten in Dynamics 365 Marketing, blijft jouw klantrelatie relevant. Met geautomatiseerde marketing kun je jouw doelgroep benaderen met gepersonaliseerde berichten, waardoor unieke ervaringen, warme leads en aangewakkerde verkoop gegenereerd worden.

Warme leads met
relevante boodschappen

Creëer warme leads en loyale klanten met relevante customer journeys, gebaseerd op volledig geïntegreerde marketing- en verkoopgegevens. 

  • Leer leads kennen en houd ze warm voor meer verkoop 
  • Level e-mailcampagnes en blijf top of mind bij klanten met relevante berichten die aansluiten op het niveau van het koopproces. 
  • Baseer zakelijke beslissingen op echte klantinzichten en volg het succes - met real-time gegevens die aansluiten op andere bedrijfssystemen.

USP’s

Bespaar tijd en middelen, zonder jouw ambities in gevaar te brengen. Met Dynamics 365 Marketing verhoog je je verkoop met minder moeite en verbeter je je klantinzichten - voor een nog relevanter engagement met je meest gewilde publiek.

Intuïtief
De Marketing app heeft een bekende Dynamics 365 gebruikersinterface en is volledig geïntegreerd met bestaande bedrijfssystemen.
Data verrijking

Met een gegevensstroom in twee richtingen profiteren zowel het verkoop- als het marketingsysteem van real time data.

Meer met minder
Met automatisering heb je minder taken, bespaar je tijd en geld - en hoef je je team niet uit te breiden.
Compatible
Combineer eenvoudig gegevens uit
e-mailmarketing met gegevens uit sociale media, eventbeheer en andere kanalen.

Budgetraming: wat kan je voor jouw bedrijf verwachten?

Onze taak is het vereenvoudigen van je reis naar de top, door een soepelere beklimming naar nieuwe hoogtes te garanderen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt voor jou om moeiteloos een geautomatiseerde budgetraming te verkrijgen. Vul gewoon onze vragenlijst in met de gegevens en vereisten van je bedrijf. Ons systeem genereert onmiddellijk een op maat gemaakte schatting, die automatisch rechtstreeks naar je inbox wordt verzonden. Geen ingewikkelde stappen - gewoon een duidelijke weg naar de oplossingen die je nodig hebt. Ben je klaar om je op maat gemaakte schatting gemakkelijk te ontvangen?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief