Microsoft Dynamics 365 Customer Insights

Wie zegt dat je een groot marketingteam nodig hebt om grote dingen te laten gebeuren? Maak op een diep en persoonlijk niveau contact met je publiek door middel van automatisering. Dit brengt je verkoop- en marketingteams samen zodat ze op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste boodschap kunnen communiceren.

Marketing is de nieuwe sales

Door gesegmenteerde gegevens uit Dynamics 365 Sales te combineren met klantinzicht uit de activiteiten in Dynamics 365 Marketing, blijft jouw klantrelatie relevant. Met geautomatiseerde marketing kun je jouw doelgroep benaderen met gepersonaliseerde berichten, waardoor unieke ervaringen, warme leads en aangewakkerde verkoop gegenereerd worden.

Warme leads met
relevante boodschappen

Creëer warme leads en loyale klanten met relevante customer journeys, gebaseerd op volledig geïntegreerde marketing- en verkoopgegevens. 

  • Leer leads kennen en houd ze warm voor meer verkoop 
  • Level e-mailcampagnes en blijf top of mind bij klanten met relevante berichten die aansluiten op het niveau van het koopproces. 
  • Baseer zakelijke beslissingen op echte klantinzichten en volg het succes - met real-time gegevens die aansluiten op andere bedrijfssystemen.

USP’s

Bespaar tijd en middelen, zonder jouw ambities in gevaar te brengen. Met Dynamics 365 Marketing verhoog je je verkoop met minder moeite en verbeter je je klantinzichten - voor een nog relevanter engagement met je meest gewilde publiek.

Intuïtief
De Marketing app heeft een bekende Dynamics 365 gebruikersinterface en is volledig geïntegreerd met bestaande bedrijfssystemen.
Data verrijking

Met een gegevensstroom in twee richtingen profiteren zowel het verkoop- als het marketingsysteem van real time data.

Meer met minder
Met automatisering heb je minder taken, bespaar je tijd en geld - en hoef je je team niet uit te breiden.
Compatible
Combineer eenvoudig gegevens uit
e-mailmarketing met gegevens uit sociale media, eventbeheer en andere kanalen.

Budgetinschatting: wat kan je voor jouw bedrijf verwachten?

Het is onze missie om jouw klim naar de top te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat je reis soepel en met een constant gevoel van veiligheid en controle verloopt. Daarom bieden we je nu de mogelijkheid om een voorlopige begroting te ontvangen. Hoe? Simpel, door het invullen van deze vragenlijst. Hiermee kunnen we een inschatting maken van de noodzakelijke investering voor de uitvoering van je project en de maandelijkse kosten voor Microsoft-licenties, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring met soortgelijke projectimplementaties.

Hoewel digitale transformatieprojecten vaak complex zijn en verschillende aspecten omvatten, hebben we onze beste inspanningen geleverd om deze initiële budgetindicatie voor jou te simplificeren, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring.

We willen benadrukken dat het essentieel is dat de vragenlijst de volledige complexiteit van je zakelijke vereisten weerspiegelt, om een nauwkeurige en passende budgetinschatting te kunnen maken. Wij vragen je daarom om 5 tot 10 minuten te reserveren voor het beantwoorden van de vragen. Met jouw gedetailleerde reacties kunnen we samen de eerste stappen zetten richting een succesvolle digitale transformatie. Ons systeem zal vervolgens onmiddellijk een gepersonaliseerde offerte genereren en deze direct naar je e-mailadres versturen.

Mocht je de vragenlijst overweldigend vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen dan persoonlijk contact opnemen om alles in detail te bespreken en je van de nodige informatie te voorzien.

Ben je klaar om een persoonlijke schatting te ontvangen en een blik te werpen op jouw digitale toekomst?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief