Joulz

Joulz wil bedrijven helpen om hun eigen energievraag en -verbruik zelf te organiseren. Met als doel deze bedrijven onafhankelijker en duurzamer te maken.

De implementatie van een robuust digitaal platform

Joulz was tot 2019 onderdeel van Stedin. Sinds de privatisering is Joulz snel gegroeid als leverancier binnen de energiemarkt met nieuwe producten en diensten. De focus van de organisatie is dan ook volledig gebaseerd op customer centricity en operational excellence. Het IT-landschap van Stedin kon Joulz voor de toekomst niet meer ondersteunen op het gebied van Sales, Projecten, Warehouse Management, Field Service en Finance. Daarnaast loopt Joulz voorop met de introductie van nieuwe diensten rondom het plaatsen van EV-laadstations.

Om de digitale transformatie van Joulz en haar klanten te ondersteunen, was een nieuw IT Business platform nodig en Joulz selecteerde 9altitudes Nederland als partner voor de implementatie van het Microsoft platform.

Over Joulz

Medewerkers:
200
Hoofdkantoor:
Delft, Nederland

Een energieke samenwerking

In een energieke samenwerking met Joulz heeft 9altitudes een robuust digitaal platform geïmplementeerd ter ondersteuning van Marketing, Sales, Customer Service, Project Operations, Field Service, Portals en de financiële afdeling met Microsoft Dynamics 365.

Joulz boost Field Service met Copilot

Om voorop te blijven in de wereld van field service innovaties, toonde onze klant Joulz enorm enthousiasme om samen met ons deel te nemen aan de product preview van Copilot in Dynamics 365 Field Service. We helpen bij het testen en geven feedback over de mogelijkheden van Copilot, waarbij next-generation AI wordt ingezet om frontlinie serviceprofessionals te ondersteunen bij het vereenvoudigen van taken en het verkorten van de time to resolution.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief