TenCate Grass

TenCate Grass is een wereldwijde speler in de kunstgrasbusiness met productie- en installatielocaties in Europa, het Midden- en Verre Oosten en de VS.

De uitdaging lag in het opzetten van een functionele ERP-kern die snel kon worden uitgerold.

TenCate Grass produceert kunstgrascomponenten en geïntegreerde kunstgrassystemen voor topsport, recreatie en landscaping. In de afgelopen 20 jaar is TenCate Grass veranderd van een lokaal producerend bedrijf in Nederland in een wereldspeler in de kunstgrasbusiness met productie- en installatielocaties in Europa, het Midden- en Verre Oosten en de VS.

De belangrijkste uitdaging bij TenCate Grass was het opzetten van een functioneel zeer rijke ERP-kern die snel kon worden uitgerold naar verschillende locaties over de hele wereld. De oplossing moest de verschillende bedrijfstypologieën dekken.

Meer over het bedrijf

Hoofdkantoor:
Nijverdal, Nederland
Medewerkers:
1500
Omzet:
425 M (2020)

De uiteindelijke oplossing

Voordelen als multi-valuta en -landen zijn essentieel. Bovendien hebben de bedrijven het voordeel van het registreren en transformeren van productiedimensies in de verschillende bedrijfsprocessen.

De kern van de oplossing is 9A Product Dimensions. Deze oplossing pakt de uitdagingen aan rond de transformatie en registratie van productafmetingen. Het slimme ontwerp van Business Central lost het probleem van meerdere landen en valuta's op.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief