9A Product Dimensions

9A Product Dimensions is een module voor bedrijven die actief werken met afmetingen en het vastleggen van producteigenschappen.

"Hetzelfde artikelnummer, maar een ander artikel"

Hoe registreer je artikelen en wijzigingen van producteigenschappen? Hoe vind je gemakkelijk producten terug? Hoe krijg je inzicht in de huidige voorraden?

Deze vragen kunnen moeilijk te beantwoorden zijn als jouw producten op een rol worden opgeslagen. Maar met 9A Product Dimensions krijg je de tools die je nodig hebt om deze vragen te beantwoorden.

9A Product Dimensions is een oplossing voor productie- en handelsbedrijven waar afmetingen en productkenmerken een rol spelen. Deze oplossing biedt functionaliteit voor verkoop, inkoop, voorraadbeheer, planning & productie en verzending. Met 9A Product Dimensions kan je in al deze bedrijfsprocessen de gewenste afmetingen en productkenmerken vastleggen.

En niet alleen vastleggen. Met één druk op de knop krijg je specifieke voorraadinformatie. Binnen enkele seconden weet je of je aan een klantvraag kan voldoen. Je kan eenvoudig batches uit jouw voorraad selecteren. Niet alleen hele eenheden, maar ook items met aangepaste specificaties. Je beschikt ook over track & trace-functionaliteit. Onze oplossing traceert feilloos alle artikelvariaties tot aan de bron.

Voorbeelden van wat je met 9A Product Dimensions kan doen:

Een overzicht van de voorraden

Als je werkt met voorraden die zijn opgeslagen op rollen, kan het een uitdaging zijn om te weten hoeveel je nog hebt - maar niet met 9A Product Dimensions.

Berekeningen maken op basis van formules

Je kunt formules definiëren op basis van attributen zoals specifiek gewicht, lengte, breedte en hoogte.

Snijverlies minimaliseren

De oplossing biedt snijorderbeheer, zodat je rekening kunt houden met snijverliezen.

Uitgebreid volgen

Je kunt op individueel batchniveau tracken en tracen, zodat je weet wat waar wordt gebruikt en in welke hoeveelheden.

Ontdek meer 9A ontwikkelde oplossingen

Wist je dat er meer dan 9 verschillende oplossingen bestaan die ontwikkeld zijn door 9altitudes? Het zijn bewezen oplossingen die waarde toevoegen aan je bedrijf door de functionaliteit van sterke oplossingen van PTC en/of Microsoft uit te breiden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief