PJM - Poul Johansen Maskiner

"Ons beste advies bij een ERP-project is om een toegewijde partner te kiezen, die uw processen uitdaagt en alle beroepsgroepen bij het project betrekt"

Oplossingen op basis van Dynamics Business Central

De uitdaging voor PJM was de snelle groei en het zeer gefragmenteerde IT-landschap met oudere systemen. Dit resulteerde in een gebrek aan integraties tussen de systemen en met slechte rapportage tools was dit duidelijk een nadeel bij het nemen van zakelijke beslissingen.

9altitudes discrete project-based manufacturing op basis van Dynamics 365 Business Central, aangevuld met een aantal ISV-oplossingen voor een betere WMS-afhandeling en ondersteuning van de werkvloer en een integratie tussen BOM-ontwerp en ERP, leverde een sterk platform op dat het bedrijf ondersteunde om verder te groeien en meer projecten op dezelfde processen uit te voeren.


Resultaten

Door 9altitudes werd PJM door de sectorspecifieke consultants uitgedaagd om de dagelijkse processen te verbeteren.

Transparantie is het doel

Om te zorgen voor meer transparantie met betrekking tot de werkelijke kosten van de door PJM ontworpen machines, is documentatie vereist, zowel bij aankoop, magazijn als productie.

Een toegewezen deskundige

Met een permanente 9altitudes-consultant toegewezen aan het project, beschikte PJM over een doorlopende specialist om het project te ondersteunen en nieuwe processen te identificeren.

Nauwe samenwerking

Het succes van PJM is te danken aan de samenwerking van alle afdelingen van het bedrijf en de nauwe samenwerking met de sectorspecifieke-experts in 9altitudes.

End-2-end oplossing met één waarheid

PJM groeide snel en had een zeer gefragmenteerd IT-landschap met oudere systemen. Met een sectorspecifieke standaardoplossing van 9altitudes ondersteunen de digitale processen nu de ambities met:

  • End-2-end-oplossing met slechts één waarheid - ter ondersteuning van de dagelijkse operationele beslissingen
  • Planningtools om inkoop beter te laten plannen
  • Integratie tussen Solid Works en Business Central op BOM en Routings, waardoor fouten en time-to-market worden verminderd
  • Nauw geïntegreerde financiële informatie over operaties en projecten

In-house developed

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief